
2.65
Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmraženou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Osmažíme maso. Přidáme kari a podlijeme. Necháme 17–20 minut vařit. Přidáme obě smetany (na vaření a zakysanou). Vše… více o Maso s kari omáčkou
Nakrájíme maso na nudličky. Zprudka osmažíme na troše oleje, na to přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme,… více o Vepřové nudličky na kari
Máte rádi jednoduché recepty? Pak si tento koláč určitě upečte. Žádné kynutí, žádné šlehání…… Celý článek
Hrušky jsou klasikou, která patří k pozdnímu létu. Jejich sladká až medová chuť je úžasná… Celý článek
Co se vám vybaví, když se řekne brynza? Většině z nás okamžitě naskočí talíř poctivých… Celý článek
Vyzkoušejte skvělý tradiční jablečný koláč z babiččina receptáře, který voní po skořici.… Celý článek
Umícháme těsto, dáme do dortové formy a na několika místech proícháme vidličkou. Rebarboru očistíme, nakrájíme na… více o Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme, chrstneme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná… více o Omáčka na těstoviny – žampionová
Zaděláme kynuté těsto běžným způsobem, nezapomeneme na prášek do pečiva (díky němu zůstanou buchty krásně vláčné i… více o Výborné buchty
Maso ostrým nožem rozřízneme na 1-2 cm silný plát. Plát masa rozložíme na prkénko a navlhčenou paličkou jej rovnoměrně… více o Roláda z vepřového masa
Nejprve připravíme kvásek. Do hrníčku dáme několik lžic mouky , 1 lžíci cukru , trochu vlahého mléka, rozdrobené droždí… více o Pravé koblihy
Troubu zapneme na 180 °C. Nachystáme si formu na dort průměr 26cm. Vytřeme ji tukem a vysypeme hrubou moukou. V míse… více o Krtkův dort
Dresink: Prolisujeme či nakrájíme najemno česnek, přidáme čerstvou nasekanou bazalku, smícháme s majonézou (mě se… více o Tortilly s kuřecím masíčkem
1. Chlazené kuřecí prso podélně rozkrojíme, vzniknou nám dva tenké řízky. 2. Řízečky naložíme do smetany s tymiánem a… více o Marinovaná kuřecí prsa
Nakrájíme cibuli, česnek, papriku i klobásu, do hrnce si dáme spěnit cibulku, přidáme papriku, klobásu a nakonec česnek… více o Rychlé fazolové lečo
Z mouky, vajec, brambor a vody vypracujeme těsto, necháme odpočinout. Těsto vyválíme na 3 - 5 mm a vykrajujeme kolečka… více o Povidlové taštičky
Cukr utřeme se žloutky a pomalu přidáváme horkou černou kávu. Vmícháme šlehačem do pěny a postupně vsypeme mouku… více o Sympatické řezy
Nejprve podusíme rajčata, která pak propasírujeme přes cedník. Na trošce oleje necháme zpěnit nakrájenou cibuli, ke… více o Lečo podle Jiřího