3.67
Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji, přidáme lečo, kečup a fazole. Dochutíme solí, pepřem,… více o Ďábelské fazole
Maso prudce osmahneme, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferonky, opražíme. Potom dáme kečup, lečo,… více o Ďábelské tousty
Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) a… více o Ďábelské tousty
Vánoční cukroví, to nejsou jen perníčky a vanilkové rohlíčky. Ve většině rodin jde nejvíc na… Celý článek
Připravujete každý rok ty samé osvědčené druhy, které dělala i vaše maminka? Vanilkových… Celý článek
Hledáte vánoční dárek, který je originální, zdravý a zároveň působí prémiově? Med se v… Celý článek
Pokud každé Vánoce doufáte, že se vám konečně podaří upéct perníčky, které budou nejen krásně… Celý článek
Uvařené brambory nastrouháme. Smícháme s ostatními přísadami. Mažeme na chleba. více o Falešný biftek
Připravíme si 8 kapustových listů, ze středu listu podélně vyřízneme tvrdý koš. Listy vložíme do velkého hrnce a… více o Kapustové měšce plněné masem
Rýži uvaříme v mléce se špetkou soli na velmi hustou kaši. Vmícháme cukr a vanilkový cukr a horkou kaši navrstvíme na… více o Rýžové placky
Žloutky, cukr, vanilkový cukr a máslo utřeme do pěny, přidáme tvaroh, ořechy - mleté i sekané, tuhý sníh z bílků, mouku… více o Tvarohové řezy s rozinkami
Uvařenou horkou kávu nalijeme do větších sklenic, přidáme lžičku rumu a zamícháme. Do kávy vložíme vrchovatou lžíci… více o Famózní kávička
Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké… více o Křidýlka od číňana
Rozmíchejte polohrubou mouku s práškem do pečiva, škrobovou moučkou a nastrouhanou citronovou kůrou. Ušlehejte sníh… více o Piškotové lívance s lesním ovocem
Anglickou slaninu pokrájíme na menší kostičky (pokud máte krájenou, tak na proužky) a pražíme na pánvi, dokud slanina… více o Smetanová omáčka na těstoviny a gnocchi
Napřed zpracujeme sypké ingredience a postupně k nim přidáváme ty tekuté. Zpracované těsto necháme 24 hodin odležet… více o Medové perníčky
Dvě lžíce mleté skořice přelijeme litrem vřelé vody a necháme při pokojové teplotě vychladnout, pak přecedíme přes… více o „Skořicový elixír“
Do horkého vývaru dáme kuličky pepře, bobkový list, červenou papriku , kmín a nakrájené zelí. Pak si připaravíme… více o Kyselice
Formu vyložíme pečícím papírem, který zlehka vymažeme máslem. Tři (nebo čtyři) banány podélně rozkrojíme a naskládáme… více o Banánový koláč se smetanou