Ďábelské fazole Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji, přidáme lečo, kečup a fazole. Dochutíme solí, pepřem,… více o Ďábelské fazole
Ďábelské tousty Maso prudce osmahneme, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferonky, opražíme. Potom dáme kečup, lečo,… více o Ďábelské tousty
Ďábelské tousty Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) a… více o Ďábelské tousty
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí… Konzervované sardinky jsou v poslední době velkým hitem. Možná je to proto, že nejsou jen… Celý článek
Víte, co je Marry Me Chicken? Připravte ho a můžete očekávat… Pokud by nějaké jídlo mělo být důkazem, že láska prochází žaludkem, pak je to zcela jistě… Celý článek
Mrkvový, red velvet, malinový nebo citronový. 5 receptů na… Dorty se většinou připravují na speciální příležitosti, ale klidně si ho můžete upéct místo… Celý článek
9 tipů, jak vařit a péct bez lepku: Vsaďte na kukuřičnou… Základní praktické tipy pro bezlepkové vaření by neměly zajímat jen celiaky nebo lidi, kteří z… Celý článek
Domácí utopenci Všechny přísady na nálev 5 minut povaříme. Do vychladlého nálevu vmícháme kečup. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka,… více o Domácí utopenci
Bramborový závin s kysaným zelím Zelí vymačkáme a podusíme na másle. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Klobásu nebo maso pomeleme a… více o Bramborový závin s kysaným zelím
Jemný jablkový koláč s ořechy Celá vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým,zašleháme olej. Do mísy nasypeme mouku, sodu, sůl, namočené a oprané rozinky,… více o Jemný jablkový koláč s ořechy
Zapečené kotletky se šunkou a… Maso nejlépe naložit do druhého dne - naklepat, naříznout po stranách, osolit opepřit, z jedné strany potřít… více o Zapečené kotletky se šunkou a slaninou
Tatrankové rohlíčky Tuk nastrouháme na hrubém struhadle.Tatranky a sojové suky rozmixujeme nebo umeleme.Všechny suroviny pak smícháme a… více o Tatrankové rohlíčky
Cannelloni se špenátem Náplň: špenát očistíme a několik minut povaříme. Scedíme, dobře vymačkáme a posekáme. Na rozehřátém olivovém oleji… více o Cannelloni se špenátem
Jemná perníková buchta V 0,5 litru teplého mléka rozpustíme 10 polévkových lžic rostlinného tuku nebo oleje. Po schladnutí rozmícháme v mléce… více o Jemná perníková buchta
Smažené bezové květy Bezové květy důkladně omyjeme, nůžkami odstříháme stopky a necháme oschnout. Oddělíme bílky od žloutků, z bílku… více o Smažené bezové květy
Vánoční kakaové rohlíčky Vytvořit těsto,protáhnout mlýnkem na maso a usušit (péci) v troubě.Sypat vanilkovým cukrem. více o Vánoční kakaové rohlíčky
Medové perníčky III. Tuk a med rozpustíme, přidáme cukr, kakao, skořici, koření na perníky, a pak i mouku, vejce, jedlou sodu (dávám do… více o Medové perníčky III.
Marinovaná kuřecí prsa 1. Chlazené kuřecí prso podélně rozkrojíme, vzniknou nám dva tenké řízky. 2. Řízečky naložíme do smetany s tymiánem a… více o Marinovaná kuřecí prsa
Anýzové žaludy Z cukru, mouky, másla, vejce a podrceného anýzu vypracovat těsto. Nechat odpočinout v chladu. Po vychlazení z těsta… více o Anýzové žaludy