3.67
Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji, přidáme lečo, kečup a fazole. Dochutíme solí, pepřem,… více o Ďábelské fazole
Maso prudce osmahneme, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferonky, opražíme. Potom dáme kečup, lečo,… více o Ďábelské tousty
Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) a… více o Ďábelské tousty
Horkovzdušná fritéza je malý domácí zázrak. Zvládne upéct, osmažit i zapéct téměř vše, a to s… Celý článek
Karbanátky jsou klasika, která patří mezi zlaté grály našich kuchyní. Možná také proto, že se… Celý článek
Princezna Diana si pečlivě hlídala jídelníček a vyhýbala se většině tuků, aby si udržela… Celý článek
Že ženy slaví v březnu MDŽ, ví každý. Na muže se ale tak trochu zapomíná, přitom i oni mají… Celý článek
Propláchnuté fazolky zbavíme dlouhých vláken a šetrně nakrájíme na dílky. Vložíme je do kastolu s vroucí, mírně… více o Fazolky na smetaně
Tvaroh a sýry utřeme se zakysanou smetanou, přidáme prolisovaný česnek, sůl, koření a nastrouhanou okurku. Dobře… více o Pomazánka tzatziki
Vše na velmi jemno nakrájíme, smícháme s tatarskou omáčkou, osolíme, opepříme a necháme proležet. Mažeme na plátky veky. více o Zelný salát s tatarskou omáčkou
Dáme vařit špagety do osolené vody. Mezitím nakrájíme malou cibuli na malé kousky. Stejně nakrájíme šunku (dušenou)… více o Špagety s nivou
Fazole namočíme aspoň na 2 hodinky do vody, pak je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem… více o Uzená fazolačka
Košíčky jsou lehce sladké, vhodné pro výraznou náplň. Mouku zpracujeme s cukrem, vanilkou, mandlemi, studeným máslem… více o Vanilkové košíčky
Vyškvaříme tučné z bůčku, na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zbylý bůček nakrájený na kostky a osmažíme. Dále přidáme… více o Džuveč v tlakovém hrnci
Křídla očistíme, odřízneme konce křídel (jako v KFC). Dáme marinádu použil jsem kupovanou přímo na křilované křídla.… více o Marinovaná kuřecí křidélka
Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje, aby se neslepily. Mraženou zeleninu osolíme a necháme povařit doměkka.… více o Těstovinový salát s krabími tyčinkami
Vajíčka utřeme s cukrem do pěny, přidáme ostatní suroviny a dobře zamícháme. Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný… více o Rybízový koláč II.
Máslo a rybu používáme zhruba v množství 100g másla na 150g rybího masa. Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí, cibuli… více o Máslová pěna s uzenou rybou
Příprava boloňské omáčky: Na oleji a cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, necháme restovat asi 10 minut do… více o Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem