Ďábelské tousty Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) a… více o Ďábelské tousty
Ďábelské menu Na rozpálený olej dáme nadrobno nakrájenou chilli papričku (pokud chcete pálivější jídlo, necháte jadérka), přidáme… více o Ďábelské menu
Ďábelské fazole Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji, přidáme lečo, kečup a fazole. Dochutíme solí, pepřem,… více o Ďábelské fazole
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím… Legendární herečku Ivu Janžurovou, která právě dnes slaví narozeniny, jsme mohli vidět jak ve… Celý článek
5 nejlepších receptů ze zeleného chřestu: Na grilu, topince nebo… Zelený chřest, symbol jara a svěžesti, se pyšní nejen skvělou chutí, ale také zdravotními… Celý článek
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou… Dort ozdobený květinami je nejen chutným dezertem, ale také potěchou pro oči. Ať už se jedná o… Celý článek
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se! I když vaříte přesně podle receptů, ne vždy z nich vyčtete vše, co je potřeba. Proto je dobré… Celý článek
Nadnešená bábovka Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na malé kostičky. Zakápneme citronovou štávou a přidáme pokrájené meruňky… více o Nadnešená bábovka
Smažené noky z bramborové kaše Podle množství zbylé bramborové kaše dáme 1-3 vejce, muškátový oříšek, sůl, petrželku a mouky tolik, aby vzniklo husté… více o Smažené noky z bramborové kaše
Hubník mojí maminky Houby uvaříme ve slané vodě. V mléce dobře promícháme mouku, vejce, utřený česenek, maggi, sůl, pepř a 3 lžíce vody z… více o Hubník mojí maminky
Brokolicová polévka se smetanou Brokolici si uvaříme do měkka s solí a pepřem ve vodě. Kolik vody tolik polévky. Než brokolice změkne, přidáme… více o Brokolicová polévka se smetanou
Housky Vše zaděláme v těsto a necháme vykynout. Po vykynutí pleteme houstičky, potíráme rozšlehaným vajíčkem, sypeme solí a… více o Housky
Broskvový koláč Hrubou, polohrubou mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme, přidáme vejce, mléko, olej a umícháme těsto. Broskve… více o Broskvový koláč
Americký hamburger z vyzrálého… Mleté maso důkladně prohněťte se solí a pepřem. Můžete dochutit i worcesterskou omáčkou. Z masa vytvarujte plošší… více o Americký hamburger z vyzrálého hovězího
Pivní kuřecí rarášci - všechno smíchat dohromady, až vnikne řídká lepivá kaše (řídíme přes množství strouhanky) - kuřecí prsa na tenké… více o Pivní kuřecí rarášci
Mrkvová buchta 1. Promícháme sypké ingredience. 2. Přidáme máslo, mrkev, vejce a podle potřeby mléko. 3. pečeme ve středně vyhřáté… více o Mrkvová buchta
Jablková žemlovka se sněhem Máslo rozehřejeme v hrnečku na mírném ohni a 3 lžíce vlejeme do pekáčku ve kterém budeme pokrm zapékat, abychom ho… více o Jablková žemlovka se sněhem
Mini bagetky Bagetky rozřízneme vodorovně. Spodní půulky namažeme máslem a na tři bagetky dáme sýr,který sme si taká rozpůlily na… více o Mini bagetky
Mrkvový dort Cukr , celá vejce a olej utřeme do pěny.Přidáme mouku , prášek do pečiva , nastrouhanou mrkev , ananas a asi 1 lžíci… více o Mrkvový dort