
2.88
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků. Z omytého citronu si najemno nastrouháme kůru, kterou smícháme se… více o Citronový pangasius
Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmraženou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Na pečicí papír položíme pangase. Poklademe na rybu česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečicí papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Drobenkové koláče patří hned po bábovkách mezi nejoblíbenější klasiku. Nejsou totiž moc pracné… Celý článek
Oblíbili jste si v restauracích stále častěji podávané plněné placky, jako je tortilla,… Celý článek
Léto a nažhavený gril k sobě neodmyslitelně patří, ale nad rozžhavenými uhlíky nemusíte opékat… Celý článek
Využijte první sladké plody léta a upečte z nich něco dobrého na víkend. Koláče a další… Celý článek
Bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni do pevného sněhu a lehce vmícháme kokos smíchaný se strouhankou. Necháme… více o Kokosky se strouhankou
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím… více o Grilovaný hermelín na topince
V ingrediencích nepíšu množství cukru a mouky, protože to dělám následovně: zvážím vejce, od váhy odečtu 50 g a tolik… více o Řezy s tvarohem a ořechy
Mouku, tvaroh a vejce zpracujeme, přidáme prášek do pečiva, sůl, rozinky a rum. Vypracujeme těsto, ze kterého… více o Tvarohový foukánek
Na oleji zpěníme cibulku, na to vhodíme propláchnutou syrovou rýži a trochu osmahneme, až se přestane lepit ke dnu… více o Rychlé rizoto z uzeného kuřete
V širokém hrnci na tuku smažíme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuř. maso, chvíli… více o Mexiko po mém
Mrkev a petržel nastrouháme nahrubo. Pak podusíme na másle a zalijeme asi 1,5 l vody. Přidáme vegetu a vaříme dokud… více o Mrkvičková polévka
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na části sádla. Na druhé části sádla zpěníme… více o Mikulovské žebírko
Smícháme prosátou mouku s cukrem. K tomu přidáme změklé máslo, žloutky a citronovou kůru. Uděláme těsto, které v… více o Náprstkové koláčky
Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, které hned rozválíme na obdélník, který celý hojně posypeme cukrem a skořicí.… více o Švýcarky
nálev: do hrnce dejte pepř, nové koření, česnek, cukr, ocet a vodu a povařte 10 minut buřty: rozřežte… více o Utopení utopenci
Změklé máslo, cukr, med, mléko, oranžádu a citronádu dáme na pánev a zlehka asi 15 minut povaříme. Pak přidáme mandle,… více o Florentinky