Vejce, cukr, olej vyšleháme do pěny, vmícháme kakao, mléko a nakonec mouku s práškem do pečiva. Dáme péct na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Na krém uvaříme pudink s vanilínovým cukrem a po vychladnutí částečně zašleháváme do másla, přidáme rum a moučkový cukr dle chuti. Půl krému natřeme na korpus, poklademe libovolně sušenkami a natřeme zbytek krému. Polijeme čokoládou a posypeme kokosem.
Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem, přidáme všechny ostatní suroviny kromě kakaa a dobře promícháme.
Dvě třetiny těsta…
více o Mramorová bábovka ze šlehačky
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme…
více o Frankfurtská polévka s houbami