
4.4
Připravíme si těsto. Na vál dáme hladkou mouku a na ni nastrouháme tuk. Do skleničky rozklepneme 1 vejce a dolijeme… více o Jablečný závin
Z listového těsta vyválíme obdélník, který na středu posypeme oloupanými a nastrouhanými jablky, rozdrcenými piškoty,… více o Jablečný závin z listového těsta
Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Kořenovou zeleninu oloupeme, nakrájíme na drobné kousky… více o Dietní ptáčci
Potravinové alergie a intolerance trápí statisíce lidí, kteří si musí dávat velký pozor na to,… Celý článek
Zapomněli jste včas vytáhnout maso z mrazáku? Komu se to někdy nestalo… Naštěstí existuje… Celý článek
Ocet je běžnou součástí každé domácnosti. Jenže octů existuje celá řada a na ten jablečný… Celý článek
Hedvábně hladká, jemně kořeněná a krásně žlutooranžová. Přesně taková je dýňová polévka, která… Celý článek
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji doměkka. Přendáme na plech, na každý řízek dáme lžíci… více o Kuřecí řízky podle mě
Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, sůl, smetanu a mouku smíchanou s kypřícím práškem. Vypracujeme těsto a vmícháme… více o Rybízový koláč ze zakysané smetany
Všechny přísady dobře propracujeme a těsto necháme 1 hodinu odstát. Potom ho vyválíme na 1/2 cm vysoko a vykrajujeme… více o Slané preclíky
Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverce, do kterých dáme náplň. Vytvoříme šátečky, které potřeme žloutkem. Pečeme… více o Šátečky
K přípravě budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso 1. Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do… více o Domácí kečup
Čočku, hrách a fazole namočíme přes noc, druhý den je v téže vodě krátce povaříme, přidáme kroupy a vaříme do změknutí… více o Hrstková polévka z Hané
Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále na obdélník, který zasypeme žmolenkou, užmoulanou z napsaných ingrediencí.… více o Gata – listový závin se žmolenkou
Losos zakoupený v supermarketu je již vykuchaný, zbavíme ho pouze ploutví, případně hlavy a rozkrojíme podél na 2 půlky… více o Losos s bylinkovou omáčkou
Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto. Lískové oříšky rozpůlíme. Těsto rozdělíme na 80 stejných dílků. Do… více o Kokosoví ježci s oříškem
Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek
Postupne ukladame piskoty, smetanu s cukrem a ovoce ve vrstvach po vrch nadoby. Posledni vrstva smetany je s kakaem.… více o Piškotovo-smetanový dort
Čerstvou pažitku, petrželku a šalotku rozsekáme v robotu. Přidáme tvrdý tvaroh, majonézu, plnotučnou hořčici, sůl a… více o Bylinková pomazánka