
3
Prsíčka naklepeme, osolíme a opepříme. Položíme (každé zvlášť) na alobal. Dáme sýr, slaninu, cibuli a kousek másla,… více o Kuře v alobalu
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, zakápneme olejem a necháme v lednici do druhého dne… více o Řízky v alobalu
1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegety, 1/2 lžičky soli, 1 dl mléka – vše smícháme a necháme v lednici do druhého dne… více o Bůčková roláda v alobalu
Nejste se sebou spokojeni a chtěli byste nějaké to kilo shodit? Snaha zhubnout 5 kg může být… Celý článek
Jemnost a lehkost tiramisu, nejklasičtějšího italského moučníku, je nepřekonatelná. Tiramisu… Celý článek
Připravit večeři, která uspokojí chutě všech členů rodiny, může být někdy opravdovou výzvou. S… Celý článek
Známe to asi všichni. Občas se prostě stane, že zůstane ležet v sáčku zabalených pár kousků… Celý článek
Těsto: do mísy dáme umleté ořechy a cukr, promícháme. Přidáme neušlehané bílky a pořádně promícháme. Přikryjem utěrkou… více o Výborné čokoládové rohlíčky
Jahody s pudinkem uvařit a nechat vychladnout. Našlehat máslo a cukr, vešlehat vychladlou směs. Natírat na jakýkoli… více o Jednoduchý jahodový moučník
Do větší mísy dáme mouku, osolíme a přilijeme smíchané mléko, vodu a vejce. Mícháme, až těsto začne dělat bubliny.… více o Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Tvaroh, smetanu, pudink (prášek), 2 žloutky a ořechy postupně zamícháme. Nakonec vmícháme sníh ze dvou bílků. Vlijeme… více o Tvarohový lehký koláč
Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na okrajích je na několika místech nařízneme, aby se… více o Kotlety na houbách
Cibuli zpěníme na tuku, přidáme sladkou (pálivou) papriku, kmín, maso na kostičky a podlijeme vodou. Přidáme bujón,… více o Vepřové námořnické maso
Nejprve si připravíme klasický pudink, který necháme vychladnout a přimícháme do něj tvaroh, dle vlastní chuti… více o Želva
Celá vejce s oběma cukry ušleháme do husté světlé pěny. Postupně přidáme mléko, olej, citronovou šťávu, kůru a mouku… více o Malinové řezy s tvarohovým krémem
Pórek očistíme, pokrájíme na kolečka a na rozpuštěném másle ho osmažíme dosklovata. Pak zaprášíme moukou, ještě chvíli… více o Smetanová pórková polévka s bramborem
Z mléka a mouky uvařit kaši. - nechat vychladnout Nakrájet a vše zamíchat. Majonéza viz majonéza z mléka více o Vlašák od Hanky
Z brambor, mouky, soli a vejce se udělá klasické bramborové těsto. Rozválí se pruh, aby se do něho dal zabalit salám.… více o Bramborové krokety
Zelí uvaříme do měkka, nezaprašujeme ani neděláme žádnou zásmažku, jen scedíme. Na cibuli osmahneme anglickou slaninu a… více o Halušky se zelím a zakysanou smetanou