Lístkové těsto rozválíme na 2 pláty o velikosti 30×30 cm. Upečeme je na 170 stupňů cca 20 minut, dokud nebudou mít zlatavou barvu. Kompot scedíme a do šťávy z kompotu přilijeme vodu do objemu 1/2 litru.
Ze šťávy, cukru a krupičky uvaříme krém. Přidáme višně a promícháme. Uvaříme z mléka pudink a do ještě teplého přidáme máslo, promícháme. Šlehačku ušleháme.
Na jeden upečený plát naneseme višňovou náplň, pak vanilkový krém a nakonec šlehačku. Přiklopíme druhým plátem těsta. Dáme do lednice řádně vychladit. Krájíme pilkovým nožem, nebo velmi ostrým.
Do višňové náplně můžeme pro chuť přidat rum. Můžeme náplň i rozmixovat.
Ze zmrzliny uděláme kuličky o něco větší než vlašský ořech, dáme na plech do mrazáku. Cukr, cornflakes a kokos v robotu…
více o Smažená zmrzlina v kokosu
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused