Na másle osmažíme cibulku do sklovita, vysypeme na ni zmražený špenát, který jsme nechali trochu rozpustit a mírně podlijeme. Dusíme pod pokličkou. Když je špenát roztátý, přidáme prolisovaný česnek, osolíme a podle potřeby podlijeme trochou vody. Dusíme asi 10 minut, pak přilijeme smetanu pro zjemnění, vmícháme vajíčka, dochutíme a můžeme podávat.
Cukry, žloutky a máslo vyšleháme, přidáme citrónovou kůru se šťávou, jogurt, smetanu, mouku a nakonec ušlehaný bílek.…
více o Citrónovo-vanilkový pudink
Brzy bude na našem trhu spousta čerstvých domácích jahod. Zkuste si s nimi udělat dort, který není náročný na přípravu.…
více o Jahodový dort bez pečení
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.…
více o Naše Rajská s vaječnými noky