
3.06
Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Těsto. Po ukončení programu vykynuté těsto… více o Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Do vlažné vody vlijeme olej, rozdrobíme droždí a necháme během asi 5 minut vzejít kvásek. Ten vlijeme do mouky se solí… více o Bylinkový chléb v troubě
Ingredience vkládáme do pečicí nádoby v uvedeném pořadí. Nastavíme program 1, vypečení střední, váha 1000 g, čas 3:20. více o Chléb z domácí pekárny
Oběd do krabičky byl dlouhou dobu spojován se zdravým životním stylem, dnes se ale pro mnohé… Celý článek
Každý milovník knih nad nimi musí zaplesat. A nejen on. Dorty, které dokonale kombinují… Celý článek
70. až 90. léta minulého století patří v populární hudbě k nejoblíbenějším. V té době vznikla… Celý článek
Čeká vás narozeninová oslava, nebo jen chcete něco upéct k odpolední kávě? Ať tak či onak,… Celý článek
Použitá dávka se může zmenšit dle chuti. Na vál vysypeme 1kg kysaného zelí, zasypeme hladkou moukou. Vzniklou hmotu… více o Zelné placky
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a dáme na plech. Z brynzy, tvarohu, sýru a kopru vymícháme hladkou náplň a… více o Brynzový koláč
Vejce a cukr umícháme do husté pěny, nejlépe šlehačem, při ruční přípravě si připravte další ruce na vystřídání. Do… více o Mandarinkový dezert
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a… více o Námořnické kotlety
Omytý špenát nakrájíme, osolíme a bez přidání vody 7-8 minut dusíme. Pak špenát smícháme s nastrouhanými vařenými… více o Špenátovo-bramborové karbanátky
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte… více o Tomatová polévka – Jet Chef
Plát lasagna vložíme na dno pekáče. Naneseme asi 1cm vrstvu omáčky bolognese a poté vrstvu omáčky bešamel také 1cm. Pak… více o Lasagna Bolognese
Klobásu umeleme na masovém strojku. Tavený sýr utřeme s máslem dohladka, přidáme klobásu a česnek utřený se solí. Vše… více o Čabajková pomazánka
Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. … více o Silná rajská omáčka
Velice jemně nakrájenou šalotku zapěníme na másle a necháme vychladnout.Mleté maso ochutíme solí a pepřem,přidáme vejce… více o Masové knedlíčky
Ještě před vytváření těsta, si dáme do hmoždíře anýz, hřebíček a nové koření a pořádně ho utlučeme...vše se dá koupit… více o Poctivé perníčky
Maso nakrájíme na větší kousky. Osolíme, potřeme česnekem, vložíme do mísy a zalijeme pivem. Necháme v chladničce… více o Pivní vrabci