
2.91
Do pekárny postupně vložíme vodu, olej, ocet. Potom přidáme mouku, cukr, sůl, kmín a do středu vložíme sušené droždí.… více o Domácí chleba od mamky
Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a… více o chleba z domácí pekárny
Namažeme chleba máslem, položíme sýr, šunku a rajče (pokud máme). Dáme do trouby a pečeme 12–15 minut při 200 °C. více o Zapečený chleba
Smažený sýr neboli smažák si čas od času dopřeje většina z nás. Co může být lepšího než… Celý článek
Rajčata jsou přímo synonymem léta. Právě v tuto dobu jsou červenější, voňavější a ještě… Celý článek
Ty nejlepší věci bývají často ty nejjednodušší. A také rychlé. Stačí dát dohromady pár běžných… Celý článek
Sklizeň švestek je v plném proudu. Ať už máte švestky z trhu, nebo ze zahrádky, je důležité s… Celý článek
Kotlety nařízneme, naklepeme, osolíme, obalíme v paprice a mouce, a na oleji se zpěněnou cibulkou opečeme. Zalijeme… více o Kotlety na paprice
Tvaroh utřeme s majolkou, přidáme nahrubo nastrouhanou okurku, česnek, nadrobno nakrájenou cibulku a dle potřeby… více o Tvarohová pochoutka
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky polodlouhlého tvaru, naložíme do podmáslí, do kterého dáme stroužky rozmačkaného… více o Kuřecí miniřízky
Cukr na pánvy rozpustíme v karamel, přidáme teplou smetanu s rozpuštěným máslem. Dobře zamícháme, poté přidáme mírně… více o Corn hrudky
1. Salám Junior nakrájíme na kostky, na větší kostky nakrájíme oloupanou cibuli. 2. Salám s cibulí dáme do mixéru,… více o Salámová pochoutka
Kapustové listy krátce povaříme v osolené vodě. Okapané listy rozložíme a položíme na ně plátek šunky a sýra. Stočíme… více o Opékané kapustové závitky
Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále na obdélník, který zasypeme žmolenkou, užmoulanou z napsaných ingrediencí.… více o Gata – listový závin se žmolenkou
orestovat do červena cibuli (sádlo, olej), přidat lžíci papriky, maso oválet v mouce a přidat do kastrolu, orestovat,… více o Vepřové na paprice
Brambory oloupeme, pokrájíme na kostičky a dáme vařit do osolené vody. Když jsou skoro hotové přidáme smetanu, opět… více o Bílý šťovíkový boršč
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,… více o Karbanátky z ovesných vloček
Připravíme si toastový chléb, který potřeme slaným máslem-ramou. Do lisu na česnek vložíme půlku stroužku, česnek se… více o Rumunský toast
Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do… více o Pangasius s mozzarellou