2.67
Na rozpuštěném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme k ní oprané, na kostky nakrájené, osolené, opepřené… více o Gulášová polévka
Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku dorůžova, přidáme mletou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový… více o Falešná gulášová polévka
Fazole namočíme předem na 3–5 hodin do vody, aby nabobtnaly. Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou,… více o Gulášová polévka s bílými fazolemi
Tatarská omáčka patří mezi nejoblíbenější studené omáčky v českých domácnostech. Málokdo si… Celý článek
Když máte chuť na něco sladkého a opravdu dobrého, pak vám jistě přijdou vhod naše dezerty ze… Celý článek
Kopr je bylinka, kterou buď milujete, nebo nenávidíte, nic mezi tím. Patříte-li do první… Celý článek
Grilovaná vepřová žebra patří mezi skutečné lahůdky. Jejich chuti se máloco vyrovná. A i když… Celý článek
Když použijeme paličky, tak je u kosti nařízneme, osolíme a opepříme. Vložíme do marinády - snažíme se, aby se… více o Ostré potěšení nejen pro chlapy
Oba druhy masa a slaninu nakrájíme na kostky asi 2x2 cm, klobásy asi 1 cm kolečka. Vše osolíme, opepříme, v míse… více o Pestrý masový kastrůlek
Hrnec na fondue vytřeme stroužkem česneku, vložíme strouhaný sýr a podlijeme asi 1 dl vína. Za stálého míchání pomalu… více o Švýcarské fondue
Z bílků ušleháme sníh. Ostatní přísady smícháme dohromady a do toho opatrně zapracujem sníh. Dortovou formu vyložíme… více o Tvarohový dort bez těsta
Všechny ingredience na piškot smícháme v míse a dáme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme na 180stupňů cca… více o Krémové řezy
Na másle a oleji osmahneme cibuli, česnek, pórek a nakonec brambory Přilijeme vývar a mléko ( vaříme asi 20 minut ) … více o Bramborová polévka
Troubu předehřejte na 200 °C. Zapékací formu vymažte máslem. Plátky dýně povařte s trochou vody doměkka. V pánvi… více o Dýňovo-špenátové lasagne
Do trochy vlažného mléka rozdrobíme droždí a přidáme cukr a trochu mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Do… více o Vdolky s povidly a šlehačkou
Na dno pekáčku dáme na plátky pokrájenou slaninu, a pak už "vrstvíme" - kysané zelí, na něj cibule a jablko (oloupané)… více o Alsaské kotlety
Jehněčí s omáčkou 1. Očištěnou kýtu ochutíme pepřem a solí, stáhneme provázkem, posypeme rozmarýnem a potřeme… více o Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami
1. Papriky opláchněte, odstraňte jádřince, stopky a žebroví. Okurku opláchněte, ale neloupejte. Nakrájejte papriky a… více o Venkovský salát
Do vroucí vody (cca 1,5 litru) dejte na silnější kolečka nakrájené klobásy, lžíci sádla, tlačený česnek (nešetřete,… více o Česnečka pro chlapy