2.69
Kondenzované mléko doplníme převařenou, vlažnou vodou na objem 48 cl. V mixéru šleháme moučkový a vanilkový cukr,… více o Vaječný koňak
Žloutky vyšleháme s cukrem ve vodní lázni do zhoustnutí. Směs zchladíme, přidáme kondenzovaná mléka a vanilkový cukr.… více o Domácí vaječný likér
Piškot: 5 vajec, 3 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce oleje, 2–3 lžíce horké vody, 5 lžic polohrubé mouky, 2 lžíce kakaa,… více o Vaječný sen
Vánočka je spolu s cukrovím sladkým symbolem Vánoc. Nadýchaná, krásně vláčná a voňavá. Přesně… Celý článek
Nepečené cukroví rozhodně není žádným chudým příbuzným pečených dobrot ani řešením z nouze.… Celý článek
Hledáte recept na naprosto výjimečný bramborový salát? Zkuste ten z pečených brambor s medovo… Celý článek
Slané cukroví, kterému se někdy zkráceně říká sůloví, si získává stále více příznivců. Domácí… Celý článek
Brambory překrojíme na půl a vaříme 10 minut v slabě solené vodě. Ještě teplé je ochutíme směsí ze soli, papriky, pepře… více o Kachna pod stolem
Žloutky a cukr ušleháme do pěny, pak přidáme tvaroh, olej, mák, mouku s práškem do pečiva, rum a rozinky. Nakonec lehce… více o Tvarohový makovec
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, v pekáči rozpustíme máslo se slaninou a rozložíme díly králíka. Pokryjeme na… více o Bretaňský králík
Tortilly potřeme z jedné strany kečupem. Sterilovanou kukuřici slijeme a smícháme s klíčky mungo. Papriky zbavíme… více o Míchaná zelenina v tortillách
1. Na oleji osmahneme hladkou mouku (od oka, cca aby pokrývala dno hrnce), přidáme špetku tymiánu, pár kuliček nového… více o Tchynina výborná rajská
Všechny ingredience dobře promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme k Provensálské paštice z drůbežích jater … více o Brusinková omáčka – Cumberland sauce
Z másla, cukru a medu utřeme krém. Přidáme žloutky a dobře promícháme. Prosijeme společně mouku, prášek do pečiva a… více o Čokoládové muffiny k nakousnutí
Do misky prolisujeme mouku s kypřícím práškem a cukrem a promícháme je s mletými ořechovými jádry. Teplé mléko, vejce,… více o Ořechový beránek
Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Na trošce oleje orestujeme na drobno nakrájené, osolené a opepřené maso, ke kterému přidáme hořčici, kterou též… více o Topinky se srbskou směsí
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku… více o Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
V hrnci na oleji osmahneme hovězí plátky. K opečenému masu přidáme cibuli a společně několik minut restujeme. K masu… více o Hovězí ragú II.