2.88
Žloutky dáme do šlehače spolu s vanilkovým a moučkovým cukrem. Šleháme asi 10 minut. Na chvíli vypneme a pak znovu… více o Vaječný likér
Vše smícháme dohromady, nalijeme do lahve a užijeme si pěkné Vánoce! Je možné část Salka vyměnit za Pikao, nebo Tatra… více o Vaječný likér snadno a rychle
Dobře vymícháme žloutky s cukrem (ručně alespoň 1/2 hodiny, elektrickým šlehačem to jde podstatně rychleji). Přidáme… více o Domácí vaječný koňak
Rozlousknout vlašské ořechy tak, aby zůstaly krásné půlky a minimum nepořádku kolem, může být… Celý článek
Bez lineckého cukroví se štědrovečerní stůl neobejde. Je jedno, jestli máte raději linecká… Celý článek
Předvánoční shon začíná, ale i v této době potřebuje rodina něco do žaludku. Poradíme vám, jak… Celý článek
Pokud hledáte vánoční cukroví, které je jednoduché na přípravu a chuťově skvělé, zkuste… Celý článek
Maso nakrájíme na nudličky a spojíme s bílkem, solamylem a vodou. Rozehřejeme pánev s olejem a maso na mírném ohni… více o Čína s česnekovými výhonky
Máslo s ostatními surovinami zpracujeme v pevné těsto, které necháme několik hodin v chladu. Před zpracováním ho nechte… více o Vanilkové nebe
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, dáme do misky, přidáme olej, nakrátý česnek, med, tatarku, zázvor a necháme odležet… více o Kuřecí slast
Vyšleháme sníh z bílků, postupně zašleháme cukr a žloutky. Potom postupně střídavě přidáváme mouku s mlékem a olejem.… více o Švestková bublanina se smetanovou polevou
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a… více o Vepřové ala špekáčky na pivu
Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Dort. Rozinky, ořechy a jiné pochutiny přidáme po… více o Perník z domácí pekárny
Šunku potřeme křenovou pomazánkou, zavineme do roličky a ozdobíme šlehačkou. Vejce uvaříme natvrdo, vyjmeme žloutky, z… více o Svatební předkrm
Rozpálíme si v hrnci olivový olej. Na rozpáleném oleji zprudka orestujeme na plátky pokrájenou cibuli a na plátky… více o Lečo s Jalapeňos
Kapustové listy krátce povaříme v osolené vodě. Okapané listy rozložíme a položíme na ně plátek šunky a sýra. Stočíme… více o Opékané kapustové závitky
Roštěnky naklepeme, potřeme olejem a asi hodinu necháme odležet. Osolíme, opepříme a prudce po obou stranáh opečeme.… více o Roštěnky se smetanovou omáčkou
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme… více o "POLÁRKA" vanilkové řezy
Všechny sypké přísady dobře promícháme, přidáme jogurt, tuk a vejce. Dobře promícháme. Pokud je těsto příliš husté,… více o Jogurtová buchta s citronovou polevou