
3.07
Připravíme si těstíčko: 100 ml vody smícháme s hladkou moukou, přidáme mletou papriku, koření a česnek. Krůtí prsa… více o Krůtí kapsa s překvapením
Naklepeme kuřecí maso – lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických… více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30×20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Natrhat třešně ze stromu je zábava, jejich vypeckovávání už moc ne. A když máte třešní celý… Celý článek
Burger patří k nejoblíbenějším jídlům připravovaným na grilu. A není divu. Když se dobře… Celý článek
Knedlíky plněné šťavnatým ovocem jsou pokrmem nesoucím v sobě znamení léta a prázdnin. Jako… Celý článek
Smícháme krupici, mouku, cukr, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Oloupaná jablka nastrouháme na plátky. Polovinu… více o Jablečná pochoutka
Smíchat mouku s práškem do pečiva, přidat oba cukry, máslo, vejce, vypracovat těsto a nechat vystydnout. Oloupaná… více o Jablečný medový koláč
Brambory ustrouháme na jemném struhadle, přidáme vajíčko, mouku, sůl a vypracujeme hladké těsto, mouky přidáváme tolik,… více o Plněné bramborové placky
Všechny ingredience na těsto vypracujeme na vále. Necháme asi na 30 min. odpočinout v lednici. Pak vyválíme obdélník,… více o Slezský točený perník
Na válu zpracujeme těsto z daných ingrediencí. Těsto vyválíme a přendáme na vymazaný plech. Na těsto namažeme náplň a… více o Tvarohovo-kokosový koláč
Papriky pečeme na grilu do vytvoření černých skvrn. Poté je dáme do sáčku, kde vychladnou a změknou. Papriky oloupeme a… více o Papriky pečené s rajčaty
Ve větším kastrolu si na sádle osmahneme dorůžova cibuli. Maso osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, obalíme v paprice… více o Vepřová plec s hořčičnou omáčkou
Na pánvi nasucho opražíme slunečnicová semínka a dáme stranou. Cuketu nakrájíme na proužky, posypeme bazalkou a… více o Netradiční salát s cizrnou a lososem
Cibulku nakrájíme na kostičky, osmahneme, přidáme zeleninu rovněž nakrájenou, koření a sůl, můžeme i trochu cukru.… více o Simči svíčková
Základ zeleninového vývaru: zelenina – rajčata, paprika, brambory a cibule. Dle chuti a toho co máme zrovna doma pak… více o Zeleninová polévka se smetanou
Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ní špenát. Ten vaříme tak… více o Jednoduchý špenát
1. Mák povaříme v mléce do zhoustnutí, osladíme, přidáme špetku skořice a citronové kůry, povidla, promícháme a necháme… více o Hanácké koláče