dětské piškoty
máčené v likéru, kávě či rumu (pod šlehačku)
čokoláda
na posypání
kakao
Postup přípravy receptu
Z ingrediencí uděláme těsto, které vlijeme do dortové formy a v předehřáté troubě upečeme dorůžova nízký korpus.
Dle návodu na obalu si uvaříme pudink z 400 ml mléka, který necháme vychladit. Smícháme s tvarohem, osladíme dle chuti. Termix pak nandáme na vychladlý korpus. Na termix dáme ušlehanou smetanu a vložíme do chladničky proležet – zvláčnět korpus.
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
Příprava je velice jednoduchá. Na pánev nalijeme trocha oleje. Po rozpálení pánve přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno.…
více o Pikantní kuřecí nudličky
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení