
3.29
Všechny ingredience smícháme. Podáváme k čerstvé zelenině, grilovaným bramborám, rybě a všemu ostatnímu, co máme rádi. více o Výborný dresing
Ve vroucí osolené vodě uvařte nakrájenou zeleninu s kořením do poloměkka. Pak vlijte rajčatovou štávu, šlehačku a na… více o Vegetariánský boršč speciál
Nejprve si připravíme maso. Kuřecí si rozdělíme na větší kusy, vložíme do misky a přidáme olivový olej. Maso osolíme,… více o Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovo-bazalkovým dresingem
Co by byla česká kuchyně bez švestek? Vůně povidel a nadýchané buchty připomenou ty nejhezčí… Celý článek
Vidíte-li ve snu broskev, znamená to prý štěstí, radost a zdraví. To samé by mohlo platit i v… Celý článek
Jestli jste zaplaveni úrodou cuket ze zahrady, ať už vlastní, nebo někoho z vašich známých,… Celý článek
Co si takhle připravit letní osvěžení ke kávě v podobě buchty s broskvemi? Zabijete tak dvě… Celý článek
Ve woku na trošce másla opečeme na nudličky nakrájené osolené maso. Vyjmeme a odložíme. Do woku přidáme na drobno… více o Kuřecí maso exotica
Kuřecí řízky jemně posolíme, popepříme a okořeníme grilovacím kořením. Řízky opečeme na oleji. Zapékací mísu (nebo… více o Řízečky ala Pavlína s hermelínem
Cibuli, zeleninu a sýr rozsekejte v mixéru. Přidejte vývar, mouku na zahuštění, pepř, dochucovací směs a sůl. Vařte… více o Sýrová krémová polévka
Cukr zalijte 30ml vody, přidejte ocet, šťávu a nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vařte asi 15 minut. … více o Švestkové chutney
Garantuji, že u vaření ragú se vám budou sbíhat sliny. Jako první se nasytí váš nos. A to ve chvíli, až se potká vůně… více o Sugo Bolognese
Drůbeží játra a drůbeží srdíčka očistíme a opláchneme studenou vodou.Srdíčka spaříme horkou vodou a scedíme. Cibuli… více o Drůběží játra a srdce
Z konzervy slijte vodu, rybičky dejte do mísy. Cibulku očistěte a nakrájejte nadrobno, dejte ji do mísy. Pak přidejte… více o Sardinková pomazánka
Špenát připravíme obvyklým způsobem, jen méně než obvykle osolíme. Listové těsto rozválíme jako na závin, střed… více o Listový závin se špenátem a balkánským sýrem
Na pánvi rozpálíme větší množství oleje, přihodíme na kostičky nakrájené syrové brambory, které osolíme, okmínujeme a… více o Bramborová omeleta
V hrnci přivedeme litr vody k varu a osolíme. V menším hrnci povaříme kostku bujónu v asi 250 ml vody. Brambory… více o Jihočeská kulajda
Zelí nakrájíme nadrobno, přidáme kopr a zakysanou smetanu, osolíme. Řádně promícháme a dáme asi na 2 hodiny do ledničky… více o Zelný salát s koprem
Cibuli i česnek nakrájíme najemno, kuřecí maso a cuketu na nudličky. Na pánvi rozpálíme 1-2 lžíce olivového oleje,… více o Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou