3.6
Hlívu očistíme a pokrájíme na proužky. V hrnci rozpálíme lžíci sádla a asi 5 minut na něm hlívu restujeme. Zalijeme… více o Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou hlívu, posypeme mletou sladkou paprikou, pokmínujeme… více o Polévka z hlívy ústřičné
Hlívu zbavíme tuhých třeňů a nakrájíme na nudličky. Podusíme ji na sádle, osolíme a sejmeme z plamene asi na 5 minut.… více o Dršťková polévka z hlívy
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Masíčko si prošpikujeme anglickou a naložíme do láku (olej, kořenová zelenina na lupínky, koření - pozor na množství,… více o Moje svíčková
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme.… více o jablecna buchta VI.
Na pánvi rozpálíme olivový olej a dáme mraženou zeleninu. Mezitím v misce zalejeme instantní nudle - trvají asi tři… více o Nudle ala co dům dal
Nejprve žebírko upečeme dozlatova (asi 25 minut) a slijeme omastek. Kakao smícháme s moukou, kmínem, paprikou a… více o Žebírko po mexicku
Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání je osmahneme a pod… více o Azu po tatarsku
Máslo smícháme s nastrouhaným křenem a potřeme jím plátky šunky. Srolujeme do kornoutku a zdobíme plátkem olivy. více o Šunkové rolky s křenovou pomazánkou
Do zavírací piksly nalijeme smetanu, pudink, a přidáme mandarinky. Uzavřeme pikslu a třepeme asi 2-5 minut, dokud… více o Třepaná mandarinková buchta
Z droždí, teplého mléka a cukru necháme vzejít kvásek. Nalijeme ho do mísy s moukou, přidáme olej, vejce, sůl a zbytek… více o Domácí housky
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu. V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková… více o Tiramisu, které nezklame
Kapustové listy krátce povaříme v osolené vodě. Okapané listy rozložíme a položíme na ně plátek šunky a sýra. Stočíme… více o Opékané kapustové závitky
Recept plněný bramborák připravíme takto: Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme… více o Bramborák plněný tvarohem
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na… více o Pstruh se špenátem a česnekem