2.75
Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou… více o Staročeská rybí polévka
Uzený špek na kostičky dáme do hrnce spolu s cibulkou a osmažíme dorůžova. Přidáme fazole v plechovce, necháme zhruba 5… více o Mexická dršťková polévka
Hlívu zbavíme tuhých třeňů a nakrájíme na nudličky. Podusíme ji na sádle, osolíme a sejmeme z plamene asi na 5 minut.… více o Dršťková polévka z hlívy
Bez voňavých perníčků by snad ani nebyly Vánoce! Patří mezi nejoblíbenější druhy cukroví a… Celý článek
Mandarinky patří k nejoblíbenějším zimním plodům, ale najít opravdu sladký a šťavnatý kousek,… Celý článek
Chcete nasát vánoční atmosféru? Vydejte se na rozzářené historické náměstí se spoustou… Celý článek
Úzkost je taková svěrací kazajka. Snažíme se jí zbavit všemi možnými způsoby – ať už pohybem,… Celý článek
Na lehce osmahnuté cibuli z obou stran opečeme plátky masa, potom přilijeme Halali i s nálevem a dusíme až je maso… více o Rychlá svíčková
V míse smícháme sypké suroviny, přidáme tekuté a dáme péci. Vychladlé polijeme čokoládovou nebo rumovou polevou. více o Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí
Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, na každý řízek položíme plátek… více o Plněné kuřecí řízky
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli… více o Rýžový srnčí hřbet
Oloupeme a nakrájíme dvě větší cibule a dvě pikantní klobásy a obojí orestujeme. Po chvíli osolíme a přisypeme pálivou… více o Smetanová zelňačka
Mrkev očistíme a nastrouháme najemno. Lahůdkovou cibulku nasakáme najemno a smícháme s mrkví a petrželkou. Osolíme,… více o Mrkev z Quercy
Plátky masa naklepeme, osolíme, omočíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém… více o Vepřové řízky v těstíčku zapečené se sýrem
Troubu rozehřejte na 180 stupňů Celsia. Rýži nasypte do zapékací misky a zalijte vývarem. Pořádně promíchejte.… více o Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle Kamily
Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a osušíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a papriku na tenké proužky. Cibuli… více o Zeleninové lečo
Na oleji zpěníme med se sójovou omáčkou. Přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme, přidáme kari a… více o Banánové kuře po čínsku
Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka