Domácí tatarský biftek Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek
Babiččin falešný tatarák Uvařené brambory nastrouháme a přidáme všechny ingredience. Opepříme, osolíme a pořádně zamícháme. Podáváme klasicky na… více o Babiččin falešný tatarák
Falešný Sachr dortík Nejprve ušlehejte sníh z bílků a poté do něj postupně po lžících vmíchejte krupicový cukr a zvolna šlehejte tak dlouho,… více o Falešný Sachr dortík
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a… Celulitida je kosmetický problém. Vyznačuje se nerovnoměrným vzhledem kůže, která připomíná… Celý článek
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody… Není nad čerstvé jahody. Sladké, šťavnaté, voňavé, plné chuti, a navíc vlastnoručně natrhané.… Celý článek
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu… Jamie Oliver není jen šéfkuchař, ale fenomén, který změnil způsob, jakým přemýšlíme o jídle.… Celý článek
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny! Nemusíte strávit v kuchyni dvě hodiny, abyste uvařili dobře a zdravě. Stačí vědět, jak na to.… Celý článek
Bábovka z jablek bez tuku V míse našleháme celá vejce, cukr a vanilínový cukr, přidáme mouku, prášek do pečiva, nakonec jablka (nahrubo… více o Bábovka z jablek bez tuku
Lehounké chlebíčky Rozetřeme sýr a postupně k němu přiléváme smetanu a mírně šleháme. Mírně osolíme a dáme asi na 15 min. do lednice.… více o Lehounké chlebíčky
Povidlok Všechny přísady 1. smíchame a pak přidáme přísady 2., znovu pořádně promícháme. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a… více o Povidlok
Tvarohové krokety Brambory prolisujeme a k vychladlým přidáme jemný tvaroh, cukr, vejce, rozinky, strouhanou kůru, špetku soli, mouku.… více o Tvarohové krokety
Jahodové knedlíky z bramborovo… Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme tvaroh, sůl, vejce a vypracujeme hladké těsto. Z těsta vytvarujeme váleček,… více o Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Masové koule se žampiony Na pánvi na troše oleje osmahneme půlky větších žampionů, jsou-li malé, necháme je celé. Žampiony by se měly trošku… více o Masové koule se žampiony
Jeňovi utopenci Špekáčky a cibuli oloupat, nakrájet na půlkolečka a promíchat v míse. Suroviny na nálev smíchat v kastrolu, přivést do… více o Jeňovi utopenci
Žemlovka trochu jinak Rohlíky nakrájené na kolečka namočíme v mléce. Pekáč vymažeme máslem a poklademe do něj polovinu rohlíku,na ně dáme… více o Žemlovka trochu jinak
Labužnické rybí filé Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme je na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu… více o Labužnické rybí filé
Brokolice s vejci Cibuli zpěníme na másle, přidáme drobně pokrájenou brokolici, špetku soli a dusíme. Měkkou brokolici zalejeme… více o Brokolice s vejci
Kuře alá KFC Okapané kousky kuřecího masa (křidýlka / stehýnka / řízečky aj.) obalíme v kořenící směsi a osmažíme v oleji. více o Kuře alá KFC
Hrníčkový perník s polevou z… Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů