Křidýlka od číňana
Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké… více o Křidýlka od číňana
3
Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké… více o Křidýlka od číňana
Křídla očistíme, nasolíme a dáme péct na olejem vymaštěný plech. Pečeme doměkka, zhruba 10 minut před dopečením je… více o Achillova pikantní křidýlka
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné… více o Kuřecí křidýlka po čínsku
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Celá vejce ušleháme s cukrem, vanilkovým cukrem, citronovou šťávou do pěny. Do této hmoty přidáme mouku s práškem do… více o Obrácený koláč
Celá vejce ušleháme s cukrem do zhoustnutí, pak přidáme ostatní. Na vymazaném a vysypaném a hlubším plechu upečeme. Do… více o Eskymo řezy
Vykynuté těsto buď rozdělíme, nebo necháme vcelku. Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, vyválíme natenko, okraje… více o Těsto na pizzu
Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a… více o Kuře po židovsku
Celé kuře rozčtvrtíme a stáhneme z kůže, maso mírně nasolíme. Do vroucí vody přidáme takto lehounce nasolené kuřecí… více o Víkendová rajská omáčka s kuřecím masem
Na kance: Očištěnou zeleninu okrájíme na kostky. Vložíme ji na dno pekáče, přidáme koření a promícháme. Maso nakrájíme… více o Pečený kanec se zelím
Mrkve a petržel nastrouháme nahrubo. Kapustu nakrájíme na nudličky. Vše smícháme s olivovým olejem, podlijeme polovinou… více o Polévka se zeleninkou
1. Pohanku spařte vroucí vodou a nechte dvacet minut bobtnat. Pak slijte vodu a pohanku vložte do mixéru spolu s… více o Pohanková pomazánka
1. Polotovar gnocchi dáme vařit podle návodu. 2. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a osmahneme na pánvičce.… více o Gnocchi s kuřecím masem a špenátovou omáčkou
Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme… více o Zadělávané fazolky
Vejce a cukr smícháme a mícháme tak dlouho pokud se v těstě nezačnou tvořit bubliny.Postupně přidámme trochu mouky… více o Skořicová buchta
1. Maso nakrájíme na asi 2 cm silné proužky a velice jemně nakrájíme cibuli. 2. Stejně jemně nasekáme i petrželku a na… více o Rozhlasová krůta M. Woodhamsové