Osmažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Vložíme mleté maso a restujeme ho až do měkka. Přidáváme postupně oboje fazole, pak lečo, ochutíme kečupem a kořením. Dáme druhou část česneku pro zajímavou chuť.
Lazaně uvaříme a zároveň spaříme pórek. Květák rozebereme na růžičky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Plátky lazaní…
více o Speciální plněné lazaně
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Očistíme si jeden vetší květák, syrový ho nastrouháme do mísy na větších očkách. Přidáme 2 žloutky, ochutíme vegetou,…
více o Květákové placky (karbanátky)