
3
Do litru vody dáme vařit pokrájené fazolové lusky spolu s kostkami brambor a masovým bujónem. Uvařenou polévku… více o Fazolková polévka
Houby uvaříme ve slané vodě. V mléce dobře promícháme mouku, vejce, utřený česenek, maggi, sůl, pepř a 3 lžíce vody z… více o Hubník mojí maminky
V míse smícháme všechny přísady. Mouku přidáváme nakonec dle konzistence těsta, nesmí se lepit. Těsto vykrajujeme lžící… více o Tvarohové knedlíky s jahodami od mé tchyně
Dovolit si na dovolené, to je její příjemné pravidlo. Aby se nám mlsání nevymklo z rukou,… Celý článek
Krémová, svěží a lehká. Cuketová polévka je ideálním způsobem, jak zužitkovat bohatou letní… Celý článek
Pokrmy z jednoho hrnce patří mezi ty nejoblíbenější. Jsou snadné na přípravu a uvařit je… Celý článek
Možná jste si mysleli, že s červnovými jahodami je sezona samosběru u konce. Naopak! Léto… Celý článek
Svaříme 0,5l mléka s máslem, dokud se máslo nerozpustí. Necháme mírně zchladnout a posléze přidáme vanilkový cukr a rum… více o Máslový ležák proti depresi
Vypracujeme těsto a vykrajujeme různé tvary perníčků a upečeme. Kdo nechce dělat tak velkou dávku, tak buď udělá z… více o Perníčky švagrové Evičky
Rozpis ingrediencí jsem psal pro jednu osobu (zhruba). Doprostřed talíře si uděláme ze salátu hromádku, na kterou… více o Obložené vejce
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.… více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Listové těsto rozválíme. Potřeme ho směsí kečupu s prolisovaným česnekem a posypeme kořením na pizzu. Na směs poklademe… více o Minipizzy – šnečci
Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. … více o Silná rajská omáčka
Připravíme si 12 koleček kompotovaného nebo čerstvého ananasu, 1 dl ananasové šťávy, 40 g másla, 3 lžíce tekutého medu,… více o Flambovaný ananas
Vodu, Heru, vanilkový cukr, kakao a moučkový cukr svaříme. Ze vzniklé hmoty odebereme 1 hrnek, který použijeme jako… více o Vodouch
Plech, pekáček či jinou nádobu vyložte pečicím papírem. Dno vyložte dvěma vrstvami sušenek, které promažte marmeládou… více o Sušenková buchta
Ostružiny dáme do kastrolu, zalijeme vodou a povaříme asi 5 minut. Pak je přecedíme, propasírujeme přes cedník s malými… více o Nepečený ostružinový dort
Čerstvou pažitku, petrželku a šalotku rozsekáme v robotu. Přidáme tvrdý tvaroh, majonézu, plnotučnou hořčici, sůl a… více o Bylinková pomazánka
Ještě před vytváření těsta, si dáme do hmoždíře anýz, hřebíček a nové koření a pořádně ho utlučeme...vše se dá koupit… více o Poctivé perníčky