3.46
Připravíme vývar z bujónu a asi 12 minut v něm vaříme květák rozebraný na malé růžičky. Pak dáme polovinu růžiček… více o Květáková polévka se zakysanou smetanou
Smícháme ingredience na těsto (z bílků uděláme sníh) a upečeme na střední stupeň do růžova. Náplň: Vyšlehanou šlehačku… více o Řezy se zakysanou smetanou
Tvarůžky si nakrájíme na co nejjemnější kostičky. Dáme do misky s víčkem, přidáme mletou papriku, pořádně protřepeme a… více o Tvarůžková pomazánka se zakysanou smetanou
Do Vánoc sice ještě nějaký ten čas zbývá, ale určitě už máte některé druhy vánočního cukroví… Celý článek
Chcete mít napečené tradiční cukroví, ale děsí vás množství másla, které na jeho přípravu… Celý článek
Z tohoto cukroví budou nadšené hlavně děti, ale dokáže ohromit i dospělé. Vypadá totiž, jako… Celý článek
Možná se vám to při pečení cukroví už také stalo. Vytvarujete krásné vanilkové rohlíčky a dáte… Celý článek
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme… více o Koleno z papiňáku a remosky
Sýr nastrouháme na hrubém struhadle, pórek nakrájíme na kolečka a smícháme. Přidáme asi 1 lžíci majolky a 1 lžíci… více o Pórková pomazánka se sýrem
Vše rukama smícháme v míse. Přidáme sušené ovoce, rozinky, ořechy - vše podle chuti (já přidávám rozinky, brusinky,… více o Domácí zapékané müsli
Vodu,máslo a špetka soli přivedeme k varu.Do vroucí směsi nasypeme prosátou hladkou mouku a za důkladného míchání … více o Větrníčky se šlehačkou
Rybičky v tomatě dáme do mísy, rozmačkáme je vidličkou, přidáme jemně sekanou cibuli, prolisovaná vejce, drobně… více o Rybičková pomazánka
* předehřát troubu na 180°C * vymazat plech a vysypat moukou Těsto: * vše smíchat a nalít na plech * nechat… více o Vitacitová buchta
1. Na oleji nebo sádle osmahneme drobně nakrájenou cibulku. 2. Na ni nasypeme na kostičky nakrájený chleba, necháme… více o Veselá bída
Zpracujeme každé těsto vzlášť. Pak zabalíme do celofan. sáčku a dáme do lednice nejméně na 2 hodiny. Pak těsta… více o Koláče z Moravy
Začneme tím, že si oloupeme brambory a nakrájíme je na plátky. Poté si vymažeme pekáček olejem a brambory do něj… více o Zapečené brambory s masem a smetanou
Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou,… více o Rychlý celozrnný špaldový chléb
Rozpalte gril na vysokou teplotu. Ve velké pánvi zahřejte olivový olej a doměkka na něm osmahněte cibuli; trvá to asi… více o Zapečené gnocchi
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením… více o Řecké biftečky z mletého masa