2.83
Na plátek šunky položíme porci nivy, zabalíme, spíchneme párátkem, obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném tuku… více o Šunkový mls podle Vojty
Nejdříve si upečeme piškot. Můžete použít svůj recept na piškot, nebo tento. Mám ho ráda, protože je pěkně nadýchaný. 4… více o Letní mls
Předehřejeme troubu na 170 stupňů a nachystáme si formu (vymazat a vysypat). Vytáhneme z ledničky smetanu ke šlehání … více o Kokosový mls
Je to už 36 let, co se Čechům otevřely brány světové gastronomie. Díky obrovskému kulinárnímu… Celý článek
Až přijdete domů prokřehlí, nemusíte už přemýšlet, co uvaříte k večeři pro sebe a rodinu či… Celý článek
Lucie Charvátová začínala jako výtvarnice, ale podařilo se jí něco neuvěřitelného. Díky… Celý článek
Vepřové maso se u nás těší obrovské oblibě. Správně připravené pečené vepřové chce svůj čas, a… Celý článek
Připravíme si 8 kapustových listů, ze středu listu podélně vyřízneme tvrdý koš. Listy vložíme do velkého hrnce a… více o Kapustové měšce plněné masem
Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř,… více o Konšelské peklo
Smíchejte mouku, máslo, pivo a přidejte trošku koření, vzniklé těsto rozdělte na dvě poloviny a nechte 10 minut uležet.… více o Řecká kapsa
Těstoviny klasicky uvaříme. Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí,… více o Těstoviny – co nám lednička dala
Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu. V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou čokoládu… více o Čokoládové suflé s kopečkem zmrzliny a horkým ovocem
Smíchat,nalít,přelít,upéct. Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe… více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Vajíčko rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem. Poté přilijeme vodu a pořádně… více o Bublanina podle babiččiny kuchařky
Ciabattu rozkrojíme podélně i napůl tak, že nám vzniknou 4 kostky (nebo obdelníčky). Na každou poklademe plátek šunky,… více o Zapečená ciabatta
Červenou řepu uvaříme vcelku (cca 30 min). Poté ji nakrájíme na plátky a vkládáme do zapékací misky. Osolíme, opepříme,… více o Pečená červená řepa
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.… více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Do vroucí osolené vody přidáme 3 lžíce 8% octu, ponoříme hlávku zelí, povaříme asi 10 minut a necháme chvíli zchladnout… více o Golombki
Těsto rozválejte do tvaru kruhu a vyložte jím remosku. Na náplň spolu prošlehejte smetanu, vejce, sýr a mouku.… více o Slaný řecký koláč