Hranolky dáme na plech a do trouby péct. Až trochu ztmavnou a nejsou už měkké, ale křupavé, posypeme kořením, sýrem a salámem.
Pečeme, dokud sýr nevytvoří křupavou krustičku. Namáčíme do kečupu, hořčice či tatarky popř. zobneme okurku, papriku nebo rajče a chroustáme u televize.
Na trošce oleje krátce orestujeme česnek, přidáme hlívu nakrájenou na kousky a po chvíli nakrájenou brokolici. Podle…
více o Kuskus s hlívou a brokolicí
Všechny přísady na těsto smícháme a vytvoříme vláčné těsto.
Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (cca 40 x 40…
více o Čokoládové kostky s polevou
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je…
více o Kuřecí špalíčky na tymiánu