Bylinková bageta

Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
2.67
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 20… více o Francouzská cibulačka
Všechny suché přísady smícháme, kvasnice rozpustíme ve vodě (suché kvasnice netřeba rozpouštět) a nalijeme do smíchané… více o Bageta nebo housky
Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Když na konci léta dozrají hrušky, je důležité je rychle zpracovat, aby se nezkazily. Pokud je… Celý článek
Dokonalé jídlo začíná dokonalou přípravou. Profesionální kuchaři to dobře vědí, příprava… Celý článek
Ušleháme žloutky s cukrem a pak přidáme ostatní, nakonec lehce vmícháme sníh. Upečeme na velkém plechu vyloženém… více o Ořechové řezy ledové – cukroví
Vypracujeme kynuté těsto a po vykynutí plníme malinkaté buchtičky tvarohem. více o Studené koláče
Brambory ve slupce uvaříme a necháme prochladnout. Oloupeme a spolu s tvarohem promačkáme do hmoty rukama nebo umeleme… více o Syrniky
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Mléko, pudinkový prášek, lžíci hrubé mouky, žloutek a 3 vrchované lžíce cukru smícháme a uvaříme na hustou kaši. Máslo… více o Krém s pudinkem
* předehřejeme troubu na 180°C * vymažeme plech Omegou a vysypeme Těsto: * ingredience smícháme a vyšleháme *… více o Jablečný koláč
V míse promíchejte prosátou mouku s cukrem a kypřicím práškem. Přidejte vejce a smetanu a vše důkladně promíchejte. … více o Hrníčkový šlehačkový dort
Začněte tím, že očistíte jablka. Ta oškrábejte, zbavte je jádřinců a nakrájejte na malé kostičky velké asi 1 x 1… více o Jablečný koláč se skořicí
- všechno smíchat dohromady, až vnikne řídká lepivá kaše (řídíme přes množství strouhanky) - kuřecí prsa na tenké… více o Pivní kuřecí rarášci
V míse smícháme prosátou mouku, mletý cukr, vanilkový cukr, citrónovou kůru, špetku soli, žloutky a tuk. Zpracujeme… více o Bílé čokoládové dukátky
Vařené studené brambory postrouháme nebo umeleme na masovém mlýnku, smícháme s ostatními surovinami. Pokud se těsto… více o Bramborové těsto-recept po babičce
1. Zelí nakrouháme, ve větší nádobě promícháme se solí a kmínem, ev. cibulí a jablkem. 2. Udusáme, a necháme… více o Karlovo zelí kysané ve sklenicích