2.64
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozmražený špenát, osolíme a opepříme. Přivedeme do varu, poté… více o Těstoviny se špenátovou omáčkou
Dáme uvařit špenát, před dokončením vložíme nadrcený česnek. Nakrájíme kuřecí maso na malinké kostičky, osolíme a… více o Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Česnek zpěníme na troše oleje lehce dozlatova. Mezitím si nakrájíme maso a smícháme s kari, paprikou, bazalkou,… více o Gnocchi s česnekem, špenátem a kuřecím masem
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Těsto: žloutky, cukr, vodu ušlehat, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme sníh. Pečeme… více o Žravé řezy
Z vody cukru a droždí uděláme kvásek, potom do něj dáme olej a hladkou mouku. Těsto musí být polotuhé. Nakonec necháme… více o Malé pizzy
Na oleji zpěníme pokrájenou velkou cibuli a na ni pak dáme kysané zelí i s lákem. Kuře naporcujeme, osolíme a dáme… více o Kuře v zelí
Nakrájíme salátovou okurku a papriku na kostičky a cherry rajčátka rozkrájíme na půlky či čtvrtiny. Předem… více o Šopský salát podle Daniely
Ingredience smícháme do pečící nádoby a pečeme na program "Sweet", nebo na 1. Program základní. Rozinky a mandle je… více o Mazanec do domácí pekárny
Kroky: 1. Scedíme celer nebo nastrouháme najemno čerstvý (1/2 čerstvého celeru). 2. Umeleme šunkový salám s cibulí… více o Výborná celerová pomazánka
Plátky masa naklepeme, osolíme, omočíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém… více o Vepřové řízky v těstíčku zapečené se sýrem
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Zelí pokrájíme nebo nakrouháme, dáme do kastrolu, osolíme, přilijeme vodu a necháme 20 minut dusit. Až bude měkké,… více o Valašský kapušník
V míse zaděláme těsto (je to lepší, než na vále, nikam mouka nepadá, zpracovává se rukama) - do mouky uděláme důlek,… více o Zadělávané nekynuté koláče svatební nebo pouťové
Celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, přidáme rajčata nakrájená na kostky, vejce také na kostičky a česnek… více o Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem
Čas přípravy je 30 minut ale ještě 2 hodiny tuhnutí.Připravíte si vanilkovi pudink a vlijete ho do gumové formy na… více o Bábovka z pudinku