3.5
Těstoviny uvaříme a přidáme na pánev s olejem a česnekem. Potom přidáme nakrájená sušená rajčata a hobliny parmazánu.… více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Špagety uvařte v osolené vodě al dente. Slijte je a nechte si stranou asi 100 ml vody, ve které se vařily. Zatímco se… více o Sépiové těstoviny se sušenými rajčaty
Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme, z rajčat vydlabeme semínka a vyhodíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a se solí je… více o Bruschetta s rajčaty a parmazánem, rukolový salát se sušenými rajčaty a parmazán
Čas letí zběsile a vy si říkáte, co ještě musíte stihnout? Pokusíme se vám zkrátit alespoň čas… Celý článek
Že saláty patří pouze k létu? Omyl! Přesvědčíme vás o tom, že se svého křupavého salátu plného… Celý článek
Pokud milujete dezerty, které zaujmou nejen svou chutí, ale i tím, jak vypadají, pak jsou… Celý článek
Chystáte se v sychravých podzimních dnech zalézt pod deku a pustit si oblíbený film? Udělejte… Celý článek
Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si… více o Mletá roláda
Cukr umícháme se žloutky a kakaem, přidáme sníh z bílků. Ve středně vyhřáté troubě pečeme 8 minut. Roládu vyklopíme a… více o Rychloroláda jako dech
Smíchejte mouku, máslo, pivo a přidejte trošku koření, vzniklé těsto rozdělte na dvě poloviny a nechte 10 minut uležet.… více o Řecká kapsa
Plátky sýru rozložíme na plech, na kterém máme buď silikonovou podložku nebo pečící papír. Plátky se musí překrývat,… více o Sýrová roláda pro labužníky
Dno zapékací mísy silně pomažeme máslem. Poklademe plátky uzeného, posypeme cibulí pokrájenou na tenká kolečka a… více o Zapékané uzené s křenovými jablky
Napřed si olúpu jelítka a společně s tlačenkú ich dám do hrnca. Zaleju vodú a pomály vařím. Jak sa tlačenka aj… více o Prdelanka ze Slovácka
Lilek nakrájíme podélně a posypeme solí. Necháme 30-45 minut dobře vypotit. Česnek rozetřeme a smícháme s olivovým… více o Balkánský sýr v lilku
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí… více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme… více o Tvarohové brambory – zapečené
Převaříme mléko a necháme vychladnout. 1 šlehačku / smetanu ke šlehání a 2 tyčinky kaštanů zahříváme nad vodou do… více o Baileys
Na oleji lehce osmahnout cibulku. Přidat zeleninu, cca 5 minut podusit. Potom přidat rajčata, sůl, pesto a nechat směs… více o Rizoto
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme změklé máslo, cukr, mléko a vypracujeme hladké těsto. Rozděláme ho na… více o Křehký jablkový koláč