
3
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno. Do větší pánve nalijeme trochu oleje a dáme smažit. Maso… více o Gnocchi se špenátovo-smetanovou omáčkou
Vykuchaným a osušeným pstruhům (s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme (nešetřete),… více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Kuřecí prsa pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme, lze přidat i grilovací koření. Na troše oleje opečeme. Rajčata… více o Kuřecí prsa v rajčatovo-sýrové omáčce
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Potravinové alergie a intolerance trápí statisíce lidí, kteří si musí dávat velký pozor na to,… Celý článek
Zapomněli jste včas vytáhnout maso z mrazáku? Komu se to někdy nestalo… Naštěstí existuje… Celý článek
Kokos namočit do mléka. Jogurt promíchat se solí, přidat drobně nakrájenou cibuli a rozsekanou mátu, nakonec přidat… více o Mátová omáčka s kokosem
Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30x20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Uvaříme klasický pudink z mléka, přidáme vanilkový cukr. Pokud máte rádi sladší, můžete přidat ještě další cukr.… více o Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu,… více o Vepřové plátky s hermelínem
Rýži několkrát propláchneme teplou vodou, nakonec studenou vodou a necháme okapat. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme… více o Zapečená rýže se zelím a smetanou
1. Troubu předehřejme na 180 stupňů. Formu na mufiny vymažeme olejen. Rajčata rozčtvrtíme a odstraním jádra (není nutné… více o Pizzové muffiny
Housku nebo toustový chléb rozmixujeme na strouhanku a smícháme s kypřícím práškem. Máslo, cukr a žloutky utřeme do… více o Péřová bublanina
Ve větším hrnci osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme protlak a dobře osestujeme, aby protlak… více o Hovězí guláš podle Hanze
Nejprve nakrájejte a rozmačkejte banány vidličkou v bílém jogurtu. Vyšlehejte žloutky s cukrem krupice, vanilkovým… více o Banánové muffiny s banánem a kokosem
Ze surovin necháme vykynout těsto. Těsto nakrájíme na proužky, které natočíme na kremrolové trubičky. Pečeme ve středně… více o Trdelníky
Cibule dotmava, osolené, opepřené maso poprášit moukou a opéct na cibuli. Dusit doměkka, přidat masox nebo podravku.… více o Letenské tajemství
Do větší mísy dáme maso (my používáme zásadně ochucené mleté maso na karbanátky zakoupené v Kauflandu) a podle chuti… více o Naše domácí hamburgery