Výborné grilované kuře Připravíme silný roztok soli s vodou a mícháme, až se sůl rozpustí. Kuře den před grilováním propícháme injekční… více o Výborné grilované kuře
Grilované lilky Blanky Poláčkové 1. Lilky zvolna opékáme na grilu, dokud uvnitř nezměknou a slupka nebude vrásčitá. 2. Mezitím nakrájíme na kostky… více o Grilované lilky Blanky Poláčkové
Grilované medailonky s banány Plátky masa lehce naklepeme a nejméně na 1 hodinu vložíme do marinády z ořechů, oleje, medu, soli a pepře. Banány… více o Grilované medailonky s banány
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby! Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit… Máte rádi plněné tortilly? Pak byste určitě měli znát trik, který koluje na sociálních sítích.… Celý článek
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého,… Jablečný závin neboli štrúdl patří mezi speciality nejen české kuchyně. Stejně tak je… Celý článek
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje… Bývalá francouzská herečka Brigitte Bardot, která je dodnes považována za jeden z prvních… Celý článek
Těsto na ovocné knedlíky Když se mléko vaří, nasypeme hrubou mouku (kamna ihned vypneme), vznikne hustá kaše (je opravdu hodně hustá). Chvíli… více o Těsto na ovocné knedlíky
Čokoládový dort bez mouky jako… 6 žloutků utřeme s půlkou prášku do pečiva. Přidáme na páře rozehřátou, lehce vychladlou čokoládu a promícháme. Z 6… více o Čokoládový dort bez mouky jako peříčko
Tiramisu s vaječným koňakem Tvaroh rozmíchejte s vaječným koňakem, přidejte skořici a prosátý cukr. Šlehačku vyšlehejte dohusta. Želatinu na 5… více o Tiramisu s vaječným koňakem
Buchta s margot čokoládou Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. … více o Buchta s margot čokoládou
Nakládaný hermelín Hermelín nakrájíme na menší kousky. Do větší misky vrstvíme sýr a každou vrstvu posypeme kořením a prolijeme olejem.… více o Nakládaný hermelín
Norská rybí polévka Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Marlenka – medovník Těsto: Nad parou rozpustíme heru, přidáme vejce, cukr, med, sodu a mouku a šleháme nad parou 10 minut až do zlaté… více o Marlenka – medovník
chleba z domácí pekárny Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a… více o chleba z domácí pekárny
Cejn na bylinkách Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet. Mezitím prohřejte v másle… více o Cejn na bylinkách
Bílý chléb dokonalý V odměrce rozšleháme vejce a dolijeme do 200 ml mlékem. Přidáme 100 ml vody. Vše nalijeme do formy. Přidáme ostatní… více o Bílý chléb dokonalý
Rajčatová polévka Brambory na kostky dáme vařit do vývaru. Přidáme oloupaná prolisovaná rajčata, protlak, bobkový list, bazalku a… více o Rajčatová polévka
krůtí rizoto Vařené krůtí maso obereme z kostí a nakrájíme na větší kousky. Může se použít maso z kostry, křídel krku apod. Rýži… více o krůtí rizoto