
2.75
Vymažte tukem menší pekáč. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v jedné vrstvě do pekáče těsně… více o Snídaně na druhý den
Paličky stáhneme, omyjeme a osolíme, u kosti nařízneme a vytvoříme jakousi kapsu. Naložíme na 2 hodiny do marinády.… více o Paličky pro hezčí den
Maso propláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vmícháme papriku,… více o Segedínský guláš I.
Kuře pečené v troubě patří mezi oblíbená jídla strávníků i samotných hospodyněk, jelikož jeho… Celý článek
Legendární a téměř nestárnoucí herečka Jiřina Bohdalová oslavila letos na jaře už… Celý článek
Pamela Anderson není jen herečka a ikona devadesátých let. I když v poslední době přitáhla… Celý článek
Sezóna dýní je v plném proudu! Za pár korun je seženete nejen na trhu, ale i v každém… Celý článek
Listové těsto rozdělíme na dva díly a každý vyválíme na plech a upečeme při 200 °C asi 10 minut, až mají světle hnědou… více o Kubíkovy listové řezy
Mouku smísenou s práškem do pečiva, cukr tuk, sůl, vodu a vejce na vále zpracujeme v tužší těsto. Těsto rozválíme na… více o Moučník s revení (rebarborou) nebo jablky
Játra očistíme,opláchneme a necháme okapat.Cibuli si pokrájíme nadrobno a osmažíme na trošce oleje dozlatova.K cibuli… více o Omáčka z drůbežích jater
Do vlažného mléka přimícháme lžičku cukru, rozdrobíme droždí a na teplém místě necháme vzejít. Zatím smícháme všechny… více o Holašovické koláčky
Kopřivy: použijeme pouze listy, které opláchneme, vhodíme na pár vteřiv spařit do vroucí vody, ihned zchladíme, scedíme… více o Kopřivové bramboráčky
Z uvedených ingrediencí zpracujeme těsto a dáme odpočinout do ledničky minimálné 1 hodinu. Poté jej rozdělíme na 2… více o Sicilská velikonoční buchta
Dozlatova opečeme cibuli a celé cibulky, přidáme předvařené brambory, osolíme a opepříme, orestujeme a zalijeme bílým… více o Lyonské brambory
Sušenky rozdrtíme, zvlhčíme je mlékem (4 lžíce) a smícháme se skořicí a změklým máslem (100 g). Formu (24 cm) vymažeme… více o Nepečený grepový koláč
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku… více o Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré
Z droždí, cukru a vody si připravíme kvásek. Mouku, sůl, kmín, pepř a majoránku v misce důkladně promícháme (alespoň 1… více o Domácí chléb III.
Do menšího hrnce nalejeme 2 dcl mléka, 1 lžičku cukru krystalu a zahřejeme tak, aby mléko bylo vlažné. Do mléka… více o Super koblížky