Brambory v papiňáku

Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku (nakrájenou… více o Brambory v papiňáku
4
Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku (nakrájenou… více o Brambory v papiňáku
Vepřové maso očistíme a dáme do rozpáleného tlakového hrnce opéct nasucho ze všech stran dozlatova. Po vložení do hrnce… více o „Vepřovka“ z papiňáku
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme… více o Koleno z papiňáku a remosky
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
- svařit vodu a tuk - mícháme ve vodní lázni - pak vsypat mouku, dobře promíchat - po vychladnutí postupně zašlehat… více o Věnečky z odpalovaného těsta II.
Pískový cukr (dejte ho o něco více, než kdybyste normálně sladili pudink) nasypte do silnostěnného hrnce, pokropte… více o Senzační pošušňáníčko
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,… více o Králík – slintající soused
6 žloutků utřeme s půlkou prášku do pečiva. Přidáme na páře rozehřátou, lehce vychladlou čokoládu a promícháme. Z 6… více o Čokoládový dort bez mouky jako peříčko
Menší hlávku zelí nakrojíme do kříže, ale nedokrojíme, jinak by se nám rozpadlo, a vložíme do vařící osolené vody a… více o Smažené zelí
Pekáč(zapékací misku) vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety… více o Kotlety na šlehačce dle Pavly Reifové
Krupicový cukr, vanilkový cukr, vejce a olej ušleháme a přidáme všechno ostatní. Vlejeme do vymazaného a strouhankou… více o Americká buchta
Do tlakového hrnce dáme olej, cibulku (nemusí být), propláchnutou rýži, zalijeme vývarem, (pokud nemáte vývar dám… více o Rýže z tlakového hrnce
Kotlety naklepeme, brambory oloupeme a nakrájíme na plátky asi půl cm silné. Oloupeme cibuli a nakrájíme jí na… více o Kotlety na šlehačce
Do 2 l vody dáme sůl, pokrájené houby, brambory, cibuli, kmín, kuličky koření a bobkový list. Vaříme do změknutí hub a… více o Jihočeská kulajda
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý… více o Moučník z čokolády Margot
Ingredience na zálivku dáme do skleničky od přesnídávky, zavřeme a pořádně protřepeme, dokud se chuti navzájem… více o Rukolový salát s hruškou, ořechy a parmazánem