
3.29
Na rozpuštěném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme k ní oprané, na kostky nakrájené, osolené, opepřené… více o Gulášová polévka
Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku dorůžova, přidáme mletou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový… více o Falešná gulášová polévka
Nejprve si nadrobno nakrájíme cibuli, kterou zpěníme na sádle. Jak nám zpění, přidáme nakrájený točený salám a krátce… více o domácí gulášová polévka
Podzim je bohatý na plody mnoha tvarů a barev, které nemusíte využít jen při vaření, pečení,… Celý článek
Jemná květinová vůně, čistý zelený čaj a promyšlená výroba dělají z jasmínového čaje… Celý článek
Máte chuť na něco sladkého, ale nechce se vám rozehřívat trouba? V tom případě pro vás máme… Celý článek
Říká se, že ve víně je pravda, v burčáku zdraví. Chcete-li tedy během babího léta prospět… Celý článek
Rybí filé pokapeme citrónem. Do jogurtu přidáme sůl, česnek a podle chuti koření. Filé dáme do pekáčku, přidáme… více o Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku
Rozválíme listové těsto na sílu zhruba 4-5 mm, položíme na plech a potřeme hořčicí (nejlepší je dijonská), posypeme… více o Tarte à la tomate
Tvaroh smíchat s moukou, Herou a práškem do pečiva. Zpracovat na vále v hladké těsto, dát do ledničky na 1/2 hodiny.… více o Tvarohové šátečky
Náplň: špenát očistíme a několik minut povaříme. Scedíme, dobře vymačkáme a posekáme. Na rozehřátém olivovém oleji… více o Cannelloni se špenátem
Tvaroh rozmíchejte s vaječným koňakem, přidejte skořici a prosátý cukr. Šlehačku vyšlehejte dohusta. Želatinu na 5… více o Tiramisu s vaječným koňakem
Tři rybí prsty usmažíme běžným postupem. Dáme na talíř těsně vedle sebe, nahoru položíme pizza šunku, potřeme drceným… více o Rybí prsty s lososem
Plátky krkovičky naklepeme, osolíme a lehce natřeme omáčkou, smíchanou z kečupu, hořčice, pepře a pár kapek olivového… více o Krkovička s kopečky
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou a chvíli podusíme. Pak přidáme papriku, zalijeme vodou,… více o Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Maso propláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na horkém sádle. Vmícháme… více o Segedínský guláš I.
Bůček vyškvaříme na oleji, přidáme kostičky cibule, mrkve, celeru a česneku, vše společně osmažíme. Poté přidáme mleté… více o Boloňská omáčka
Začněte přípravou knedlíčků. V misce kuchyňského robota rozmixujte nakrájené kuřecí maso, strouhaný parmezán, vejce,… více o Minestrone s kuřecími knedlíčky
Troubu předehřejte na 180 °C. Změklé máslo, cukr a vejce ušlehejte, aby se cukr rozpustil, přidejte mouku s práškem do… více o Muffinová bábovka