
2.57
Na sádle zpěníme nasekanou cibulku, ke které přikrájíme anglickou slaninu. Současně si dáme vařit kysané zelí, do… více o Fleky s kysaným zelím
Z mouky, tuku, mléka, cukru, droždí, 1 vejce a špetky soli vypracujeme klasické kynuté těsto, které necháme 20 minut… více o Roládky s kysaným zelím
Troubu předehřejeme na 180 °C, plech vyložíme pečicím papírem. Ze zelí vymačkáme šťávu a překrájíme ho. Těsto rozdělíme… více o Závin s kysaným zelím
Pamela Anderson není jen herečka a ikona devadesátých let. I když v poslední době přitáhla… Celý článek
Sezóna dýní je v plném proudu! Za pár korun je seženete nejen na trhu, ale i v každém… Celý článek
Květák je zelenina, která rozhodně umí překvapit. Už jste ho zkusili upéct v troubě? Je rychle… Celý článek
Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne, které má dodat energii a pozvednout… Celý článek
**Spodní těsto**: zpracujeme a dáme do ledničky na 20 minut. **Vrchní těsto**: vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme… více o Buchta "více podob, více chutí"
Do vymaštěného pekáčku rozložíme polovinu očištěných na tenší plátky nakrájených brambor. Osolíme, opepříme a rozložíme… více o Zapékané kysané zelí
Ze surovin umícháme těsto, ze kterého na rozpáleném oleji usmažíme palačinky. Hotové palačinky potřeme Choceňským… více o Palačinky s pomazánkovým máslem
Do hrnce dáme celou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, 1,2 l vody a uvedeme do varu, pak… více o Cibulová polévka s kuřecím masem
Brokolici očistíme, omyjeme, rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek nasekáme a… více o Brokolicová polévka
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme šťávu z kompotu, olej, mouku a kypřidlo. Nakonec vmícháme kousky ananasu a… více o Ananasová pohádka
Jablka nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme hrubou mouku. Smícháme a necháme 2 hodiny odpočívat. Pak přidáme vejce… více o Jablečné knedlíky
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme smetanu, vmícháme ořechy nebo kokos, polohrubou mouku s práškem do pečiva,… více o „Karamelka“ – bábovka
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a… více o Vepřové ragú z mletého masa
Fazolové lusky i s nálevem povaříme 5 minut. Mouku rozmícháme v půl hrnku studené vody. K luskům přidáme smetanu a… více o Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem
Smícháme mouku se sodou, cukrem, vločkami, čokoládou na kousky, do směsi nastrouháme jedno až dvě jablíčka bez slupky a… více o Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Mleté maso spojíme s 1 hrnkem rýže, přidáme sůl, pepř a trochu másla na zjemnění a na drobno nakrájenou petrželku. Ze… více o Juverlajka