3
Obsah moravanky (kdo to nechce ostré, vyndá feferonky), vejce a salám nakrájíme na kostičky, cibuli jemněji. Ve šťávě z… více o Vaječná mozaika
Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na malé kostičky, přidáme tatarku nebo majonézu a nadrobno… více o Rychlá hermelínová pomazánka
Hermelíny, salám a vejce nahrubo nastrouhejte do mísy. Přidejte majolku, nadrobno nakrájenou cibuli a hořčici. Důkladně… více o Hermelínová pomazánka trochu jinak
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Čokoládu rozpustíme s máslem ve vodní lázni. Vajíčka šleháme s cukrem do hladka cca 2-3 min., přidáme čokoládovou hmotu… více o Čokoládové Brownies
Bílky vyšleháme se špetkou soli, zašleháme cukr a přidáváme žloutky a vodu, vyšleháme tuhou pěnu, do které po troše… více o Banánové řezy s margotkou
Ze všech surovin vypracujeme těsto. Vyválíme na tenký plát, nařežeme čteverečky. Na každý čtevereček dáme směs: vařené… více o Pirohy plněné bramborovou směsí
Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmrazenou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program základní, velikost chleba II. Po upečení chleba… více o Úplně obyčejný hrnkový chleba
Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Půlku cibule dáme na dno pekáčku.… více o Pečené vepřové koleno na zelí
Nejprve blanšírujeme fazolky: na velmi krátkou dobu je ponořte do vroucí vody a pak je dejte do mísy s hromadou… více o Lososí filet s olivami a rajčátky
Tak a teď jak to už asi všichni známe, brambory se uvaří ve šlupce, pak sloupnou nechají vychladnout, vejce taky… více o Bramborový salát Nééééj na světě
Dáme vařit vodu na těstoviny - na 1/2 kg těstovin asi pět litrů vody. Vodu osolíme a když přijde do varu, přisyspeme… více o Sojové šunkofleky
Vše zpracovat a dát ztuhnout do mrazáku,ale napřed napůlit. Půlku zmrazeného těsta nastrouháme na NEVYMAŠTĚNOU,ALE… více o Smažená tvarohová buchta
Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka
Uvaříme těstoviny a necháme vychladnout. Mezitím si nakrájíme zeleninu a sýr na malé kousky. Ochutíme solí, pepřem a… více o Rychlý těstovinový salát