2
Hermelíny nastrouháme najemno, přidáme vejce, 2 lžíce strouhanky, sůl, majoránku, pepř, prolisovaný česnek a vše… více o Hermelínové karbanátky
Hermelín, sýr a salám nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme vejce, mouku, sůl, pepř a 2 lžíce strouhanky. Vše… více o Hermelínové bochánky
Do masa opatrně nařízneme hlubší kapsu. Maso osolíme a opepříme. Salám nakrájíme na kostičky. Hermelín v polovině… více o Hermelínové řízky
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Maso nakrájíme na kousky. Pokud máme dva druhy, na másle osmažíme první vepřové, když změkne, přidáme kuřecí. Při… více o Schované masíčko
Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme v lednici odpočinout. Pak je rozválíme na tenkou placku, z… více o Těsto nejen na slepované cukroví
Na másle nebo olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme špenát a necháme ho podusit. Pak ohřejeme… více o Těstoviny se špenátem a krabími tyčinkami
Oloupeme 4 rajčata nakrájíme na malé kousky. Nadrobno nasekáme cibulku, kterou dáme zpěnit na pánev a připravíme si… více o Boloňské špagety extra
Očistíme si ledový salát, mrkev, rajčátka a ředkvičky.Dáme si vařit dvě vejce. Salát nakrájíme na nudličky, mrkev a… více o Letno-jarní salát
Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto. Lískové oříšky rozpůlíme. Těsto rozdělíme na 80 stejných dílků. Do… více o Kokosoví ježci s oříškem
Tunáka s lučinou smícháme v hladký krém, vmícháme najemno nastrouhané či nakrájené ostatní ingredience, osolíme,… více o Tuňáková pomazánka s lučinou
Utřeme těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto před pečením nalijeme uvařený pudink. Pečeme na… více o Péřovka
Zaděláme klasickým způsobem těsto (nebo dáme do pekárny program těsto). Necháme hodinku vykynout. Po vykynutí těsto… více o Loupáky
Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú… více o Zapekané guľky Toscana
Změklou Heru, oba cukry a vejce vyšleháme do pěny. Přidáme tvaroh, rum, mléko a znovu ušleháme. Nakonec lehce… více o Velikonoční tvarohový věnec