3
Malý pekáč vymažeme máslem a na dno položíme klobásky. Vložíme na 10 minut do vyhřáté trouby (180 °C), poté klobásky… více o Tode in the hole
Maso očistíme, zbavíme chrupavek a umeleme na masovém strojku. Přidáme sůl, pepř a mléko, rozmícháme a necháme odležet… více o Holandské řízky
Do vlažného mléka přimícháme lžičku cukru, rozdrobíme droždí a na teplém místě necháme vzejít. Zatím smícháme všechny… více o Holašovické koláčky
Hledáte vánoční dárek, který je originální, zdravý a zároveň působí prémiově? Med se v… Celý článek
Pokud každé Vánoce doufáte, že se vám konečně podaří upéct perníčky, které budou nejen krásně… Celý článek
Vosí hnízda, nebo včelí úly? Ať jim říkáte tak nebo tak, tohle nepečené cukroví bezpochyby… Celý článek
Přemýšlíte nad dobrou večeří, jejíž příprava nezabere moc času a bude jí plný hrnec, takže… Celý článek
Kuře naporcujeme na menší kousky, propícháme vidličkou a důkladně potřeme pastou z uvedených ingrediencí. Pokapeme… více o Ohnivé kuře
Prsíčka omyjeme, lehce naklepeme a osolíme. Doprostřed masa vložíme plátek sýra a několik koleček klobásy. Svineme a… více o Kuřecí prsíčka ála Lada
Z droždí, části cukru a vlahého mléka připravíme kvásek. Mouku, sůl, oba cukry, vejce, teplé mléko, kvásek a rozpuštěné… více o Slovenské buchtičky
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle. Připravíme si… více o Špízy do trouby i na gril
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový… více o Kuřecí čtvrtky po pražsku
Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na tu půlku hermelínu(rozkrojením nahoru), na… více o Porce
Hlívu očistíme a pokrájíme na proužky. V hrnci rozpálíme lžíci sádla a asi 5 minut na něm hlívu restujeme, zalijeme… více o Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné
Do hrnce s rozpáleným olejem dáme rýži, za stálého míchání ji orestujeme, až zesklovatí. Přilijeme horkou vodu a… více o Rýže z peřiny
1. Na přípravu těsta smícháme rozinky, kandované ovoce a citrónovou kůru. Vše zalijeme rumem a necháme nejlépe přes noc… více o Vánoční rumový chlebíček
1. Papriky opláchněte, odstraňte jádřince, stopky a žebroví. Okurku opláchněte, ale neloupejte. Nakrájejte papriky a… více o Venkovský salát
Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje, aby se neslepily. Mraženou zeleninu osolíme a necháme povařit doměkka.… více o Těstovinový salát s krabími tyčinkami
Na mělký talíř rozložíme na větší kousky natrhaný hlávkový salát (efektní je, máme-li zelený i červený, popř.… více o Alenčin rychlý skládaný salát