2.71
Na oleji dozlatova zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájenou plec a osmahneme, dokud se maso… více o Vepřový guláš
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek nasekáme. Přidáme další ingredience, promícháme, podle chuti přidáme… více o Troubův guláš
Na lžíci oleje osmahneme na pánvi pokrájenou slaninu s cibulí, přidáme nasekaný česnek a nadrobno nakrájené chilli… více o Čokoládový guláš
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Poté je oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Máslo utřeme… více o Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Vejce, máslo, cukr a med smícháme nad párou, dokud se vše nerozpustí. Potom přidáme jedlou sodu, zamícháme, přidáme do… více o Jemné medové řezy
Pozor, krém je třeba dělat nejméně 8 hodin před vyráběním dortu. Krém: zkaramelizovat cukr (jen slabě na hnědo),… více o Malakov dort – starý recept po prababičce
Uvaříme si vodu, tu vylijeme do misky a dáme do ní nudle a necháme pod pokličkou asi 5 minut. Cibuli a pórek nakríjíme… více o Míšovy nudle
V páře ušleháme bílky a cukr. Pak přidáme opatrně mleté ořechy a nakonec i na kostičky nakrájené 2 rohlíky. Lžičkou… více o Pusinky z rohlíků
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh. Do vymazaného a vysypaného… více o Rybízová buchta s čokoládou
Vyšší plech vyložíme papírem na pečení. Těsně vedle sebe naskládáme krajíčky chleba, nebo veky. V míse smícháme smetanu… více o Toastová bomba
Zbylé cukroví (já jsem dělala asi z půl kila vanilkových rohlíčků) rozemeleme a přidáme vejce, olej, vanilku a mouku s… více o Zákusek ze zbylého cukroví
Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmrazenou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, do které postupně po lžících přidáme vodu a olej. Potom přimícháme mouku a kakao a… více o Jahodové řezy s bílou čokoládou
-v hrnci rozpustíme máslo a postupně přisypáváme mouku -za stálého míchání jíšku zalijeme cca litrem studené vody … více o Rychlá bramboračka
Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, vejce, olej. Po tekutých ingrediencích teprve můžeme přidat sypké. Přidáme mouku,… více o Houskový knedlík z domácí pekárny