
3.6
Uvaříme nudle a necháme okapat. Na másle podusíme houby se slaninou do změknutí. Vmícháme nudle, okořeníme, posypeme… více o Houbařské nudle
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje podle návodu. Mezitím si oloupeme a na plátky nebo půlplátky nakrájíme… více o Houbové těstoviny
Jemně nasekaný česnek, pokrájené feferonky a zelenou petrželku (je možné nahradit bazalkou) dáme za studena do pánve,… více o Dýňové těstoviny
Pokud hledáte ideální dort na dětskou oslavu, už dál nehledejte. Je tady totiž piñata torta,… Celý článek
Každý, kdo pěstuje cukety, ví, že když dozrávají, člověk už kolikrát neví, co si s nimi počít.… Celý článek
Teplé letní večery přímo vybízejí k posezení venku. Co si je zpříjemnit osvěžujícím koktejlem?… Celý článek
Jestli si na internetu rádi prohlížíte obrázky krásných dortů, možná máte pocit, že už vás nic… Celý článek
Ocet, olej, kečup, hořčici promícháme a svaříme. Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme svařenou… více o Sloní mlsanec
Máslo umícháme s moučkovým cukrem a žloutky, přidáme uvařené těstoviny, sůl, vanilkový cukr, tvaroh, rozinky a trochu… více o Sladký těstovinový nákyp
Když jsem jednou čekala návštěvu, zkusila jsem tento recept. A bylo to tááááák dobré, že se nám návštěvy nejen za řezy… více o Řezy Karamelka
Nejprve připravíme kvásek. Do hrníčku dáme několik lžic mouky , 1 lžíci cukru , trochu vlahého mléka, rozdrobené droždí… více o Pravé koblihy
Rozinky namočíme asi do 4 lžic rumu a necháme přejít varem (nebo použijeme rozinky namočené v rumu delší dobu). … více o Velikonoční mazanec bez vajec
Nadrobno pokrájenou cibuli lehce osmahneme, přidáme najemno pokrájená drůbeží, nejlépe kuřecí jatýrka. Orestujeme,… více o Bramborový guláš Václav
Ze všech přísad vypracujte těsto. Můžete z něj vypracovat větší bochníček, vložit ho do chlebíčkové formy nebo… více o Tradiční sodový chléb – Soda Bread
Utřeme vejce s cukrem, přidáme ostatní suroviny, zpracujeme těsto a nakonec lehce vmícháme čokoládu a banány. Formičky… více o Čokoládovo-banánové muffiny
Než začneš, vyndej si z lednice máslo (Zlatou hanou) a dej se Salkem na stejné místo, aby měli stejnou teplotu a… více o Medovník z Počernic
Půlený hrách pořádně propláchneme a namočíme si jej předem na několik hodin do studené vody. Pak ho v téže vodě dáme… více o Holandská hrachová kaše
Velký korpus: žloutky ušleháme za postupného přidávání horké vody a kávy, pak přidáme cukr a dále šleháme do pěny.… více o Dort s jezírkem
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutily. Takto připravené řízky z… více o Hořčicové řízky