Houbové rizoto z pohanky

3.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • petržel
    • majoránka
    • pepř mletý
    • houby čerstvé z lesa jsou nejlepší
    • 250
      g pohanka
    • mražená zelenina hrášek a baby karotka
    • olej
    • česnek sušený

Postup přípravy receptu

  • Pohanku uvaříme dle návodu. Na větší pánvi zpěníme cibulku na oleji, přidáme houby nakrájené na menší kousky, dále přidáme rozmraženou zeleninu (můžete předvařit v mikrovlnné troubě). Dusíme doměkka společně s kořením. Pro lepší chuť můžeme přidat houbový bujon nebo houbové koření (v případě, že máme málo hub nebo použijeme jen sušené houby či žampiony). Směs vmícháme do pohanky a můžeme podávat.
  • Skvěle se tomu hodí kyselá okurka nebo nakládaná červená řepa.
Zařazení: Zelenina Obiloviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: