3.33
V hrnku rozmícháme mléko s vejci a lžičkou soli. Pak přisypeme mouku a najemno nastrouhaný sýr. Vše smícháme. Těsto… více o Houbové měšce
Očistíme, okrájíme a omyjeme přichystané houby. Do talířů si dáme zvlášť mouku, strouhanku a rozšlehaná vejce. Každou… více o Smažené houbové plátky
Pohanku uvaříme dle návodu. Na větší pánvi zpěníme cibulku na oleji, přidáme houby nakrájené na menší kousky, dále… více o Houbové rizoto z pohanky
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Vše se smíchá a nechá vykynout. Po 4 dny 1x denně zamícháme. Pátý den přidáme 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka a 1 hrnek… více o Buchta přátelství/Židovská buchta
Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou.… více o Vepřové maso na pivu
Na 1 lžící rozpuštěného másla sypneme trochu drceného kmínu zaprašíme asi 1 1/2 lžící mouky a přiléváme pomalu vodu,… více o Polévka ze zbylé bramborové kaše – co dům dá
Z mouky a dalších ingrediencí vypracujeme vláčné těsto, které se nelepí, mouku dosypeme podle velikosti vajec a dáme na… více o Tvarohové řezy se sněhem
Maso naklepeme na řízky, osolíme, napepříme a dáme marinovat do jogurtové marinády s kari (smícháme jogurt s kari dle… více o Řízky v chipsech
Na dvou lžících másla osmahneme nakrájenou cibulku. Poté přidáme hladkou mouku, rychle smícháme dohromady vše.… více o Výborná kari omáčka
Ze surovin na těsto smícháme jakousi drobenku a polovinu jí nasypeme na vymazaný vysypaný plech. Nalejeme tvarohovou… více o Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Vše v uvedeném pořadí vložím do formy (hrozinky a kandovanou kůru vkládáme až po signálu na semínka) a dám dělat na… více o Mazanec z domácí pekárny
Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme… více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Vlozte vsechny ingredience do mixeru a zmixujte. Mnoztvi je zhruba na jednu veku. více o Mrkvová pomazánka
Na másle zpěníme dorůžova cibulku, přidáme rajský protlak a zalijeme horkou vodou. Přidáme koření a necháme povařit,… více o Lenčina skvělá rajská omáčka
Smíchejte kávu, med, kakao (holandské), koření, česnek, limetkovou šťávu a sójovku. Vepřové kotlety opepřete, vložte do… více o "Kouřové" marinované vepřové