
2.75
Nakrájenou cibuli lehce orestujeme na polovině másla, zalijeme vývarem, ochutíme a přivedeme k varu. Do vroucího vývaru… více o Hrášková polévka
Na oleji osmažíme dozlatova cibuli, česnek a párky, přisypeme scezený a proplachnutý hrášek, zalijeme horkou vodou,… více o Rychlá hrášková polévka
Hrášek vsypeme do vývaru, přidáme celer a vaříme doměkka. Pak umixujeme i s vývarem, vlijeme do hrnce, osolíme, přidáme… více o Hráškový krém
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Potravinové alergie a intolerance trápí statisíce lidí, kteří si musí dávat velký pozor na to,… Celý článek
Zapomněli jste včas vytáhnout maso z mrazáku? Komu se to někdy nestalo… Naštěstí existuje… Celý článek
Na oleji osmahneme na kousky nakrájené maso, přidáme nakrájené olivy, papriku a pórek - chvíli společně orestujeme. Pak… více o Kuřecí podle Marci
Z bílků ušleháme sníh. Ostatní přísady smícháme dohromady a do toho opatrně zapracujem sníh. Dortovou formu vyložíme… více o Tvarohový dort bez těsta
Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Těsto. Po ukončení programu vykynuté těsto… více o Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Smícháme mouku se solí, pepřem a paprikou, přidáme máslo na plátky a mícháme dokud nemáme drobenku. Pak přidáme sýr a… více o Slané sýrové sušenky
Bílky do tuha ušleháme s cukrem, po jednom přidáme žloutky, vyšleháme a nakonec lehce vmícháme mouku smíchanou s… více o Růžové srdce
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a… více o Zapečené brambory s nádivkou
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí… více o Pomazánka z uzené makrely
Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny a mezi tím si nakráníme šunku na kostičky a stroužky česneku na slabé plátečky. … více o Smetanové těstoviny se špenátem
Med, cukr, máslo a žloutky dobře promíchat, pak přidat mléko a všechno koření. Znova promíchat, přidat mouku a sníh z… více o Velikonoční perníčky – hned měkké
Cibuli a slaninu nakrájet na kostičky a opéct na jedné lžíci oleje. Nakrájet kapustu, na vysmaženou slaninu dát papriku… více o Kapusta
Naloupete syrové brambory (dle množství), zelí (kyselé nebo jiné/dle množství) propláchnete, scedíte, nakrájete na… více o Bramborová bomba
Mouku s práškem prosejte do mísy. Jinou mísu a elektrické šlehací metly si dejte vychladit a pak v nich 3 až 4 minuty… více o Dort třípatrový