Maso povaříme a nakrájíme na kousky spolu se slaninou. V nálevu uvaříme sušené houby a přidáme k masu. Do zbylého nálevu namočíme rohlíky, dolijeme mlékem, až budou rozmočené jako na sekanou. Přidáme vejce, cibuli najemno, česnek, pepř, sůl, majoránku a zasypeme dětskou krupičkou. Dáme na plech na pečicí papír, navrch nakrájíme plátečky másla a pečeme dozlatova.
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka