
3.3
Rajčata umyjeme, nakrájíme na kostičky či plátky a společně s nadrobno nakrájenou cibulí dáme do mísy. V hrníčku… více o Rajčata s cibulí
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, která ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky… více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Vepřové maso pokrájíme na nudličky (kostky), osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo kolečka.… více o Vepřové s cibulí – minutka
Prakticky z jednoho hrnce nebo z jedné pánve můžete připravit rodinnou večeři, která uspokojí… Celý článek
Svačiny pro děti bývají na začátku školního roku velkým tématem. Je spousta těch, které skončí… Celý článek
Malované dorty se v posledních letech staly velkým trendem. Nejde totiž jen o lahodný dezert,… Celý článek
Pokud máte na zahradě rajčata, nejspíš právě teď řešíte, co s nedozrálými plody, které možná… Celý článek
Čokoládu rozehřejeme v míse ve vodní lázni, po rozpuštění mísu z lázně vyjmeme a přisypeme cukr, ořechy a vajíčko.… více o Oříškový bochánek
Z uvedených surovin zpracujeme těsto, rozdělíme na dva díly. vyválíme placku kterou nakrájíme na 8 dílů, jako pizzu. Na… více o Povidlové rohlíčky
Nastrouháme všechnu zeleninu, včetně cibule. Klobásu nakrájíme. To vše restujeme na trošce oleje, dokud nám zelenina… více o Vydatná polévka s nivou a klobásou
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, v pekáči rozpustíme máslo se slaninou a rozložíme díly králíka. Pokryjeme na… více o Bretaňský králík
Cukr, med, citronovou šťávu a 250 ml vody zahříváme cca 4 minuty, dokud se cukr nerozpustí. Maliny rozmixujeme nebo… více o Malinový sorbet
1. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na plátky rozkrájíme i krkovičku. Slaninu a cibuli… více o Aladinův hrnec
Dýni očistíme a nakrájíme na kostičky asi 3 cm velké. Osmažíme na másle, zalijeme mlékem a zeleninovým vývarem z bujonů… více o Dýňová polévka
Salát nakrájíme nebo pomocí robota nakrouháme na tenké nudličky. Smícháme v míse s cibulí. Ze začátku je lepší mimo… více o Zelný salát levný
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Nejdříve si uvaříme těstoviny podle obvyklého návodu (vaříme ve vodě, do které přidáme olej a sůl, dokud těstoviny… více o Těstoviny podle Pepka námořníka
Petrželku důkladně omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. Tavený sýr nakrájíme na malé kousky, ementál nahrubo… více o Sýrové toasty
Porcelánovou mísu vymažeme olejem. Ve velkém kastrolu umícháme smetanu, med a cukr. Hřejeme při nejnižším stupni a… více o Cucavé smetanové bonbony