
2.88
Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpěníme cibulku přidáme maso, okořeníme sladkou… více o Irský gulášek
Rozinky namočíme na 20 minut do whisky a necháme odležet. Máslo, cukr a vejce ušleháme do pěny, potom přidáme mouku a… více o Irské rozinkové keksy
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme, část si necháme stranou na oblohu. Na rozehřátém oleji na velké pánvi ze všech… více o Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší
Domácí vanilkový extrakt je poklad. Jedna lžička nahradí celý vanilkový lusk nebo jeden… Celý článek
Kysané zelí je mimořádnou vitaminovou bombou, podle odborníků je dokonce jednou z… Celý článek
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Připravíme si těsto ze všech ingrediencí , dobře rozmícháme a vlejeme na předem vymaštěný a moukou vysypaný plech. … více o Prošívaná deka
Tuk utřeme z cukrem, přidáme žloutky a střídavě mléko s prosátou moukou a kypřícím práškem. Nakonec lehce vmícháme sníh… více o Bublanina s kokosovým bezé
Brambory, slaninu, maso a cibulku na krájíme na kostičky a vložíme do vymazaného pekáčku, osolíme a opepříme a vše… více o Lichvářské brambory
Žloutky + cukr + vodu ušleháme, přidáme roztopenou čokoládu s 1 polévkovou lžící másla a necháme zchladnout, mouku s… více o Brusinka dort
1. Ovesné vločky a mléko dej do menší pánve a za stálého míchání, aby se nepřipálily, je uveď do varu. 2. Po 5-7… více o Ovesná kaše tří medvědů
Piškot: •5 vajec •3 lžíce moučkového cukru •2 lžíce oleje •2–3 lžíce horké vody •5 lžic polohrubé mouky •2… více o Vaječný sen
Nejprve si připravíme tvarohovou nápln.Žloutky vyšleháme s polovinou moučkového cukru a s celým vanilkovím cukrem… více o Ausburské řezy
Vymícháme těstíčko husté tak, aby nestékalo ze špízů. Všechny ingredience na napichování nakrájíme přibližně na… více o Rohlíkové špízy
Garantuji, že u vaření ragú se vám budou sbíhat sliny. Jako první se nasytí váš nos. A to ve chvíli, až se potká vůně… více o Sugo Bolognese
1. Očištěné ovoce odpeckujeme a nakrájíme na drobné kousky. 2. Citron oloupeme a pokrájíme na kousky. 3. Všechno… více o Skvělý pečený čaj
Jehněčí s omáčkou 1. Očištěnou kýtu ochutíme pepřem a solí, stáhneme provázkem, posypeme rozmarýnem a potřeme… více o Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami