2.38
Plátky lasagní musíme spařit ve vroucí osolené vodě s kapkou oleje a vhodit do studené vody s ledem, aby zůstaly „al… více o Lasagne
Kapustu rozeberte na listy, které dobře omyjte a následně spařte v hrnci s vroucí vodou. Změklé listy vyjměte a nechte… více o Kapustové lasagne
Plátky lasagní spaříme v osolené vodě – ne úplně doměkka. Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy… více o Lasagne Bolognese
Mnoho z nás o snídani do postele sní, ale už jen málokdo si ji tam skutečně sní. Ve všední dny… Celý článek
Bílá omáčka z másla a šlehaného žloutku je základem francouzské kuchyně. Nejčastěji se podává… Celý článek
Receptů na sladké koláče není nikdy dost! Tento je od talentované cukrářky Andrey Burešové… Celý článek
Jestli se chystáte vyrazit s rodinou nebo přáteli do přírody, vynechte tentokrát hospodu, na… Celý článek
Tavené sýry se šunkou utřeme s máslem, přidáme umletou šunku, na jemném struhadle ustrouhané okurky, jogurt nebo… více o Míchaná sýrová pomazánka
Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si… více o Mletá roláda
Zeleninu necháme okapat a společně se salámem a sýrem umeleme na masovém strojku nebo rozsekáme v robotu. Vzniklou… více o Vlašská pomazánka
Mouku prosijeme na vál, přidáme ostatní suroviny mino marmelády a vypracujeme hladké vláčné těsto, které necháme cca 2… více o Tvarohové hvězdičky DIA i NEDIA
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme odležet.… více o Vepřové závitky se zelím
Dáme vařit rýži (já přidávám do vařící vody ještě kostku zeleninového bujonu) a mezitím si pokrájíme mrkev a pórek na… více o Rizoto s kuřecím masem a slaninkou
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibulku a na mírném ohni ji necháme zpěnit, až změkne, ale ještě nezačne… více o Mrkvová polévka s pomerančem
Dělala jsem z polovičního množství, Kávu jsem přidala v prášku, tj. nerozpuštěnou. Použila jsem kapučíno. Přidala jsem… více o Vánoční kávové slzičky
Maso uvaříme a vyndáme z hrnce - vývar použijeme dále. Zelí, brambory, kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme, podusíme… více o Ukrajinský boršč
Kuřecí prsa naložíme min.na 3 hod do podmáslí.Poté smícháme strouhanku,rozdrcené flackesy,koření,sůl v misce.Prsíčka… více o KFC Chicken
Ze zelí odstraníme vrchní listy a zelí nakrouháme. Zalijeme vroucí vodou, scedíme, vložíme do misky. Jablko i se… více o Salát pro dobrou náladu
1) Bílek si oddělíme od žloutků. 2) Žloutky si smícháme s cukrem, přidáme mléko a olej. Vše důkladně promícháme … více o Vynikající olejová bábovka