1.75
Jablka oloupeme, přepůlíme, očistíme od jadérek a pokapeme citronem. Větší jalblka vespodu lehce seřízneme. Zahřejeme… více o Jablíčková dobrota
Těsto: Z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinout. Náplň: Nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Kvasnice rozdrobíme do mouky, přidáme všechny ostatní suroviny a vypracujeme těsto. Ihned vyválíme a vykrajujeme… více o Nafouklá jablíčková dobrota
Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
Zelí překrájíme nadvakrát, nastrouháme tvrdý sýr, kdo chce může přidat nadrobno nakrájený pórek. Smícháme s bílým… více o zelná pomazánka
Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Smetanu ušleháme a obě hmoty spojíme. Vařený brambor po… více o Maková dobrota s citronovou polevou
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s… více o Nákyp s povidly a ořechy
Všechny přísady spolu rozetřeme nebo romícháme v robotu. Vymažeme a vysypeme si plech a směs do něj vylijeme. Pečeme… více o Banánová buchta
Všechny suroviny smícháme dohromady, přilijeme rozpuštěné máslo, vlažné mléko a hnětačem dobře propracujeme. Těsto… více o České kynuté buchty
Do zakysané smetany dobře vmícháme kakao a cukr, pak přidáme nastrouhanou Margotku nebo nasekanou čokoládu dle chuti a… více o Nepečený banánovo-smetanový dort
Napřed zpracujeme sypké ingredience a postupně k nim přidáváme ty tekuté. Zpracované těsto necháme 24 hodin odležet… více o Medové perníčky
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.… více o Carpaccio z červenej repy
Uvaříme brambory ve slupce, krájíme na 1/2 a ochutíme bylinkami a gril. kořením, opečeme na gril. pánvi s olivovým… více o Grilované brambory s patizonem
Ovesné vločky umeleme nebo rozsekáme v robotu či ručním strojku. Tuk, cukr a žloutky utřeme do pěny, přidáme kakao,… více o Kakaové sušenky z ovesných vloček
Všechny sypké přísady dobře promícháme, přidáme jogurt, tuk a vejce. Dobře promícháme. Pokud je těsto příliš husté,… více o Jogurtová buchta s citronovou polevou
Brambory které jsme si uvařili den předem oloupeme a nastrouháme na jemno.Osolíme, přidáme vejce, dětskou krupičku a… více o Bramborové knedlíky plněné salámem